Publicerat
Kategori: Dikter om hopp

DOM

Mitt liv är och har varit en enda dom , Min första var Barndomen , sedan kom Ungdomen , och efter det kom Mandomen ,
Oj vilken Lärdom och även lite Visdom , Men då blev det helt plötsligt Sjukdom , Men efter ett tag blev det Läkedom . Nu räcker det väl med Domar !? näää då blev det Fattigdom också , Det var då jag började tänka på Gudomen , och då fick jag uppleva Rikedomen , och nu som pensionär är det Ålder Domen .
Det fina är jag har blivit frikänd !

Mitt namn är Lennart Öhman 65 år, bor i en by utan för Piteå är gift har tre utflugna barn . Har arbetet som byggnadsmålare och före detta dansbands musiker . Har alltid varit intresserad av ord och dess innebörder , och själva livet , med allt vad det innebär i med och i motgång ,uppåt och nedåt och även då livet är platt. Är som björnen går i ide då och då . Men får också ett rycka att komponera låtar och skriva någon dikt i födslovåndor .
Lennart Öhman är medlem sedan Lennart Öhman har 3 publicerade verk

Inloggning

Logga in och för att skapa din profil. Utöver får du möjlighet att redigera dina verk och du har möjlighet att nå högre medlemsstatus .

Glömt lösenord?

Notice: Undefined variable: genre in /srv/users/serverpilot/apps/nya-novell-nu/public/functions/blocks/advert.php on line 3
Annons:
Hur blir man veckans författare?

Veckans författare:

Anders Berggren

Skrivande livsnjutare. Jakten Efter Verkligheten är efter Förändringen den andra utkomna boken i en tilltänkt serie om fem. Skriver nu Jakten på Sanningen.

Anders Berggren

På andra plats denna veckan: Klas Stenborg