Publicerat
Kategori: Dikter om hopp

DOM

Mitt liv är och har varit en enda dom , Min första var Barndomen , sedan kom Ungdomen , och efter det kom Mandomen ,
Oj vilken Lärdom och även lite Visdom , Men då blev det helt plötsligt Sjukdom , Men efter ett tag blev det Läkedom . Nu räcker det väl med Domar !? näää då blev det Fattigdom också , Det var då jag började tänka på Gudomen , och då fick jag uppleva Rikedomen , och nu som pensionär är det Ålder Domen .
Det fina är jag har blivit frikänd !

Mitt namn är Lennart Öhman 65 år, bor i en by utan för Piteå är gift har tre utflugna barn . Har arbetet som byggnadsmålare och före detta dansbands musiker . Har alltid varit intresserad av ord och dess innebörder , och själva livet , med allt vad det innebär i med och i motgång ,uppåt och nedåt och även då livet är platt. Är som björnen går i ide då och då . Men får också ett rycka att komponera låtar och skriva någon dikt i födslovåndor .
Lennart Öhman är medlem sedan Lennart Öhman har 3 publicerade verk

Inloggning

Logga in och för att skapa din profil. Utöver får du möjlighet att redigera dina verk och du har möjlighet att nå högre medlemsstatus .

Glömt lösenord?
Annons:
Hur blir man veckans författare?

Veckans författare:

Kisselord

Jag är en glad och pigg författare som skrivit sedan 2005, det var då som jag började skriva dikter i skolan. Jag skrev också noveller. Jag har skrivit över 10 böcker och är också poet och kompositör!…

Kisselord

På andra plats denna veckan: Sten Wiking