Publicerat
Kategori: Dikter om hopp

DOM

Mitt liv är och har varit en enda dom , Min första var Barndomen , sedan kom Ungdomen , och efter det kom Mandomen ,
Oj vilken Lärdom och även lite Visdom , Men då blev det helt plötsligt Sjukdom , Men efter ett tag blev det Läkedom . Nu räcker det väl med Domar !? näää då blev det Fattigdom också , Det var då jag började tänka på Gudomen , och då fick jag uppleva Rikedomen , och nu som pensionär är det Ålder Domen .
Det fina är jag har blivit frikänd !

Mitt namn är Lennart Öhman 65 år, bor i en by utan för Piteå är gift har tre utflugna barn . Har arbetet som byggnadsmålare och före detta dansbands musiker . Har alltid varit intresserad av ord och dess innebörder , och själva livet , med allt vad det innebär i med och i motgång ,uppåt och nedåt och även då livet är platt. Är som björnen går i ide då och då . Men får också ett rycka att komponera låtar och skriva någon dikt i födslovåndor .
Lennart Öhman är medlem sedan 2019 Lennart Öhman har 3 publicerade verk

Inloggning

Logga in och för att skapa din profil. Utöver får du möjlighet att redigera dina verk och du har möjlighet att nå högre medlemsstatus .

Glömt lösenord?
Hur blir man veckans författare?

Veckans författare:

Christoffer Andersson

Att få utlopp för min kreativitet är förutsättning för att mitt liv ska fungera på ett normalt plan. Det är som en bubbla som växer sig allt starkare och till slut blir ett brinnande klot i både…

Christoffer Andersson

På andra plats denna veckan: Mångatan