Lennart Öhman

Lennart Öhman

Mitt namn är Lennart Öhman 65 år, bor i en by utan för Piteå är gift har tre utflugna barn . Har arbetet som byggnadsmålare och före detta dansbands musiker . Har alltid varit intresserad av ord och dess innebörder , och själva livet , med allt vad det innebär i med och i motgång ,uppåt och nedåt och även då livet är platt. Är som björnen går i ide då och då . Men får också ett rycka att komponera låtar och skriva någon dikt i födslovåndor .

Publicerade verk: 3
Medlem sedan: 2019

Författarens dikter:

DOM

Lennart Öhman

Mitt liv är och har varit en enda dom , Min första var Barndomen , sedan kom Ungdomen , och efter det kom Mandomen , Oj vilken Lärdom och även lite Visdom , Men då blev det helt plötsligt Sjukdom…

Klicka här för att läsa hela »

Vedervärdigt

Lennart Öhman

Det kan vara mödan värt, att gå i genom en vedermöda . visst, det är vedervärdigt , men det kan bli värdigt efteråt . man blir vederhäftig .

Klicka här för att läsa hela »

En fågel med bruten vinge

Lennart Öhman

En fågel med bruten vinge , Sjunger ingen sång Hjärtats tysta längtan Bli hel och fri en gång. Men Än i det dunkla låga Allt har sin tid När Frigjord från varje plåga Får Själen ro och frid…

Klicka här för att läsa hela »

Inloggning

Logga in och för att skapa din profil. Utöver får du möjlighet att redigera dina verk och du har möjlighet att nå högre medlemsstatus .

Glömt lösenord?
Annons:
Hur blir man veckans författare?

Veckans författare:

Anders Berggren

Skrivande livsnjutare. Jakten Efter Verkligheten är efter Förändringen den andra utkomna boken i en tilltänkt serie om fem. Skriver nu Jakten på Sanningen.

Anders Berggren

På andra plats denna veckan: Natasha Korsbäck