Publicerat
Kategori: Dikter om kärlek

Du är formidabel, och du är underbar

Varje gång jag pratar med dig känns det som att jag är i himlen. Du är den bästa saken som har hänt mig, du är mitt hjärta som slår hårt varje dag och varje timme. Du är en dröm som är så vacker att ingen kan beskriva den med ord. Med dig finns bara ljus och inget mörker. Med dig finns bara glädje och inget sorg. Ditt långa vackra hår som är det vackraste jag har sett. Dina ögon får mig att se galaxerna och himlavalvet, de får mig att känna något så formidabelt och underbart, en känsla som jag känner djupt inne i mitt hjärta och som får mig att le varje sekund. Dina ljuvliga läppar, formen på den, färgen på den får mig att drömma världens vackraste drömmar. Och ditt ansikte, ditt ansikte är perfektion, ditt ansikte är något som jag aldrig kommer glömma, ditt ansikte får mig att känna de bästa känslorna jag någonsin har känt. Du är formidabel, och du är underbar.

Romantisk diktskrivare som skriver om djupa känslor om kärlek. "Poesi är vad jag andas, poesi är mitt liv".
Dasi Rygord är medlem sedan 2001 Dasi Rygord har 18 publicerade verk

Inloggning

Logga in och för att skapa din profil. Utöver får du möjlighet att redigera dina verk och du har möjlighet att nå högre medlemsstatus .

Glömt lösenord?
Annons:
Hur blir man veckans författare?

Veckans författare:

Anders Berggren

Skrivande livsnjutare. Jakten Efter Verkligheten är efter Förändringen den andra utkomna boken i en tilltänkt serie om fem. Skriver nu Jakten på Sanningen.

Anders Berggren

På andra plats denna veckan: Klas Stenborg