Publicerat
Kategori: Dikter om hopp

En helt vanlig tjej

En helt vanlig tjej så sprudlande och glad, det är nog så många ser på mig när de inte läst mitt livs tidigare blad. Alla möter vi ju motgångar ibland, men vi möter dem i olika mängd. Jag hade aldrig klarat mig utan din utsträckta hand, den som har räddat mig till denna livslängd. Det fanns tider då jag ville ge upp, när hoppets låga brunnit ut. Livet var en oövervinnlig kupp, och jag ville bara få ett slut. Inuti fanns så otroligt många riv, som idag har läkt och blivit till ärr. Jag ville inte ha kvar mitt liv, det ville jag slänga på botten av ett kärr. Men sen helt plötsligt så kom den dagen, då hopplösheten blev till jävlar anamma. Dagen då klumpen försvann ifrån magen, och motgångar nästan gjorde detsamma. Den dagen jag förstod att jag klarar allt, och vilken inre styrka jag faktiskt har. Genom framgång och motgång, i varmt och kallt, vill jag för allt i världen finnas kvar. Ingen ska någonsin mig i själen slå, vad som än händer tänker jag resa mig. Nu tror jag att ni alla kan förstå, att jag inte alltid varit en vanlig glad och sprudlande tjej.

En glad och sprallig tjej på 22 år som bearbetar mina tankar och känslor genom mina egna dikter. Har varit med om mycket i livet trots min relativt unga ålder. Jag skriver aldrig för att få sympati, utan endast för att få ur mig vad jag känner, helt utan filter.
Johanna davidsson är medlem sedan Johanna davidsson har 7 publicerade verk

Inloggning

Logga in och för att skapa din profil. Utöver får du möjlighet att redigera dina verk och du har möjlighet att nå högre medlemsstatus .

Glömt lösenord?
Annons:
Hur blir man veckans författare?

Veckans författare:

Anders Berggren

Skrivande livsnjutare. Jakten Efter Verkligheten är efter Förändringen den andra utkomna boken i en tilltänkt serie om fem. Skriver nu Jakten på Sanningen.

Anders Berggren

På andra plats denna veckan: Klas Stenborg