Publicerat
Kategori: Dikter om glädje

EN LITEN BIT AV HIMMELEN

EN LITEN BIT AV HIMMELEN Så visst finns det små bitar av himmelen som vi varje dag tror att detta är oss givet Man borde vårda de stunder man har och då får man känna att så här är livet Ta vara på de stunder du har nu ,för det är inte säkert de kommer åter Ge dig själv en dag av tröst och skratta medan du kan ,för jorden riktigt gråter Det är små delar av himlen som vi är välsignade med varje dag hela året ut Ett glatt leende några vänliga ord något som vi inte vill att det ska ta slut Skratten från lekande barn och en vanlig dag med vanliga bestyr och besvär Man gör det gärna för Herren och för familjen den håller man kär Värmen från den kära familjen och vänligheten från vännen vad vill du göra Löftet vid varje solnedgång att våran vänskap kommer aldrig att någonsin upphöra Små saker kan vara stora bitar av det lilla det beror på hur den berör En människlig kontakt ett förlåtande ord en blick och kanske sjunga i kör En kärleksfull människa är alltid en person som har fått gått igenom livets strider Man blir förhoppningsvis mer visare med åren och se hur allt fortskrider Kan jag få vara den människa som öppnar min jordiska pupill Det är ju faktiskt så att En Liten Bit Av Himmelen är att njuta av trons fantastiska kamomill

Jag är 67 år gammal. Jag har fyra vuxna barn. Jag är en gammal dansbandsmusiker,spelar sologitarr,bas,klaviatur,banjo,ukulele. Musik är en stor passion. Skrivandet också. Jag är ett barnhemsbarn så jag har det som lite terapi. Andra intressen är att översätta från engelskan till svenska. Naturen är något som jag tycker om,de sjungande skogarna i Småland. Vi har ett sommarställe vid en sjö där vi är hela sommaren. Tycker om människor och är väl lite pratglad. Får jag bjuda på en kopp glädje. Glädje och skratt är två viktiga komponenter i livet. Försöker vara så positiv som möjligt.
Bo Grapenskog är medlem sedan 81.2 Bo Grapenskog har 1943 publicerade verk

Inloggning

Logga in och för att skapa din profil. Utöver får du möjlighet att redigera dina verk och du har möjlighet att nå högre medlemsstatus .

Glömt lösenord?
Annons:
Hur blir man veckans författare?

Veckans författare:

Anders Berggren

Skrivande livsnjutare. Jakten Efter Verkligheten är efter Förändringen den andra utkomna boken i en tilltänkt serie om fem. Skriver nu Jakten på Sanningen.

Anders Berggren

På andra plats denna veckan: Klas Stenborg