Publicerat
Kategori: Dikter om livet

EN LIVSLÅNG KAMRAT OCH VÄN

EN LIVSLÅNG KAMRAT OCH VÄN När rosen har mist sin doft och världen går mot sitt slut När dagen har mist sitt ljus, då är en vän som ett glädjetjut Någon som tar en precis som man är, vet mina fel och brister Men ändå älskar en när man försöker spela som gitarrister Himmelen skickar ner en present varje morgon, man är på helspänn Men det bästa man kan få på jorden är en livslång, kamrat och vän Samhället klarar sig inte utan osynliga som drar strån till stacken För allt slit så betalas de med det straff att få den där hjärtattacken Det är ingen fråga om klasskamp utan ren och skär nonchalans För de borde ha en tapperhetsmedalj i de bortglömdas långdans Bo Grapenskog

Jag är 67 år gammal. Jag har fyra vuxna barn. Jag är en gammal dansbandsmusiker,spelar sologitarr,bas,klaviatur,banjo,ukulele. Musik är en stor passion. Skrivandet också. Jag är ett barnhemsbarn så jag har det som lite terapi. Andra intressen är att översätta från engelskan till svenska. Naturen är något som jag tycker om,de sjungande skogarna i Småland. Vi har ett sommarställe vid en sjö där vi är hela sommaren. Tycker om människor och är väl lite pratglad. Får jag bjuda på en kopp glädje. Glädje och skratt är två viktiga komponenter i livet. Försöker vara så positiv som möjligt.
Bo Grapenskog är medlem sedan 81.2 Bo Grapenskog har 1943 publicerade verk

Inloggning

Logga in och för att skapa din profil. Utöver får du möjlighet att redigera dina verk och du har möjlighet att nå högre medlemsstatus .

Glömt lösenord?
Annons:
Hur blir man veckans författare?

Veckans författare:

Anders Berggren

Skrivande livsnjutare. Jakten Efter Verkligheten är efter Förändringen den andra utkomna boken i en tilltänkt serie om fem. Skriver nu Jakten på Sanningen.

Anders Berggren

På andra plats denna veckan: Klas Stenborg