Publicerat
Kategori: Sorgliga dikter

En transkilles glöd

Vi är en glödande aska som av verkligheten ständigt trampas på. Vi sprakar i tystnad och vi sprakar i mörker. Bland lågor får vi inte lov att vara, inte heller bland de redan utbrända. Vi ska hålla oss där vi alltid har hållit oss, glött där vi alltid har glött. Vi behöver elden ty en glöd är aldrig evig. Den rynkande pannan, den stängda dörren, de ifrågasättande ögonen och munnen som viskar "Du är blott en glöd, här ryms bara lågor"

24 år gammal filosof som älskar att hasa runt i filttofflor varvat med att dricka champagne på en uteservering. Det finns liksom inget mellanting. En normbrytande författare som borde läsa fler böcker och texter för att utveckla sitt skrivande, men för ivrig för att faktiskt göra det.
Julian Yderbo är medlem sedan Julian Yderbo har 4 publicerade verk

Inloggning

Logga in och för att skapa din profil. Utöver får du möjlighet att redigera dina verk och du har möjlighet att nå högre medlemsstatus .

Glömt lösenord?
Annons:
Hur blir man veckans författare?

Veckans författare:

Anders Berggren

Skrivande livsnjutare. Jakten Efter Verkligheten är efter Förändringen den andra utkomna boken i en tilltänkt serie om fem. Skriver nu Jakten på Sanningen.

Anders Berggren

På andra plats denna veckan: Klas Stenborg