Publicerat
Kategori: Dikter

En vårdplats

De låtsas att bry sig om dig och hur du mår, men är du utsatt och svag de på dig slår. Är det akut, ring någon annan, har du tid blir väntan lång, ingen empati, organisationshaveri, ta ej i dem med tång. De säger sig lindra smärta, att bota och stå dig bi, men när det verkligen gäller, bör du snabbt åka förbi. För en sämre plats att vårdas, det känner jag ej till och det mest för att när de mest behövs, de varken kan eller vill.

Inga stordåd, böcker, eller barn, men förhoppningsvis ett gott hjärta och en någorlunda intakt ryggrad. Allt gott till er alla som besökt, läst och övertygat mig! Är du mer nyfiken, samt modig, så finns jag här för dig, välkommen! Mörk, vacker, passar till allt. Vad är jag? ;-)
Fredrik Trulsson är medlem sedan 92.3 Fredrik Trulsson har 402 publicerade verk

Inloggning

Logga in och för att skapa din profil. Utöver får du möjlighet att redigera dina verk och du har möjlighet att nå högre medlemsstatus .

Glömt lösenord?
Annons:
Hur blir man veckans författare?

Veckans författare:

Anders Berggren

Skrivande livsnjutare. Jakten Efter Verkligheten är efter Förändringen den andra utkomna boken i en tilltänkt serie om fem. Skriver nu Jakten på Sanningen.

Anders Berggren

På andra plats denna veckan: Klas Stenborg