Publicerat
Kategori: Dikter

Födelsedagsfunderingar

Smärtan som kopplat sitt järngrepp kring mitt arma hjärta firar nya triumfer för var dag som genomlides. När har dess knivvassa bläckfisktentakler äntligen slutfört sitt idoga arbete med att strimla det som fortfarande återstår av mitt sargade hjärta till just ingenting? Så oändligt lång tid har förflutit utan att dess primära funktioner ens under en bråkdels sekund kunnat anas, ej ens förnimmas. En transformation så osannolik och antagligen tillika unik, men ändock framgångsrik i sin ondskefulla gärning. Dess av tjära drypande svarta frukt sprider sitt gift till var por i min levande döda kropp. Icke längre jag ens kan identifiera vem, eller mer korrekt uttryckt, vad jag numera är. Ej ännu kliniskt död, men icke heller vid liv. Att hantera sin existens under ovanstående premisser, är det ens genomförbart? Sannolikheten att pionjär jag är inom detta nya gebit driver upp mina stressnivåer till oanade höjder och villrådigheten och paniken eskalerar i en rasande fart. Knivarna som med en perfekt regelbundenhet i sina djupa snitt strimlar inte enbart mitt trasiga hjärta, utan även själva essensen av min person, arbetar mekaniskt vidare med oförminskad styrka.

Jag är en kvinna som har skrivit sedan 6 års ålder, något som är helt fundamentalt för min psykiska hälsa. Möjligheten att få skriva när helst jag känner att det finns för mycket känslor inombords är en förutsättning för att jag ska lyckas hålla mig vid liv ytterligare en dag. Jag finns på poeter.se med en del poesi som är skriven på svenska samt på writing.com under pseudonymen "Deadinside" med ett urval som är skrivet på engelska.
Jenny Larsson är medlem sedan 2023 Jenny Larsson har 5 publicerade verk

Inloggning

Logga in och för att skapa din profil. Utöver får du möjlighet att redigera dina verk och du har möjlighet att nå högre medlemsstatus .

Glömt lösenord?

Snabba insättningar med Visa och Mastercard - casino med kortbetalning utan svensk licens!

Hur blir man veckans författare?

Veckans författare:

Fredrik Trulsson

Inga stordåd, böcker, eller barn, men förhoppningsvis ett gott hjärta och en någorlunda intakt ryggrad. Allt gott till er alla som besökt, läst och övertygat mig! Är du mer nyfiken, samt modig,…

Fredrik Trulsson

På andra plats denna veckan: Anders Berggren