Publicerat
Kategori: Dikter om glädje

FOTAVTRYCK I SJÄL OCH HJÄRTA

FOTAVTRYCK I SJÄL OCH HJÄRTA Vissa människor ger ett fotavtryck i själ och hjärta Ett fotspår som sätter sig riktigt med en trycksvärta Man behöver inte fundera vilken som är den bästa För de här höjer sig verkligen över de flesta  En vän för livet är nog bland det bästa man kan få Denna otroliga vänskap är det mycket svårt att motstå Man blir liksom ett och tänker nästan samma sak Detta är verkligen något man ser fram emot med mersmak Visst finns det själsfrände man har samma starka intuition Även om man ibland kan bli arg som många getingbon Så finns denna vänskap livet ut och är en enorm känsla så varm För om det strular sig någon gång finns här någon som  slår alarm Så de fotspår man får i hjärtat sitter kvar hela livet ut Här är det rätta sakerna inget som helst, substitut  En kärleksförklaring till en vänskap av jordiska mått Här är det solid mark när man försöker bygga, sina luftslott Bo Grapenskog)

Jag är 67 år gammal. Jag har fyra vuxna barn. Jag är en gammal dansbandsmusiker,spelar sologitarr,bas,klaviatur,banjo,ukulele. Musik är en stor passion. Skrivandet också. Jag är ett barnhemsbarn så jag har det som lite terapi. Andra intressen är att översätta från engelskan till svenska. Naturen är något som jag tycker om,de sjungande skogarna i Småland. Vi har ett sommarställe vid en sjö där vi är hela sommaren. Tycker om människor och är väl lite pratglad. Får jag bjuda på en kopp glädje. Glädje och skratt är två viktiga komponenter i livet. Försöker vara så positiv som möjligt.
Bo Grapenskog är medlem sedan 81.2 Bo Grapenskog har 1943 publicerade verk

Inloggning

Logga in och för att skapa din profil. Utöver får du möjlighet att redigera dina verk och du har möjlighet att nå högre medlemsstatus .

Glömt lösenord?
Annons:
Hur blir man veckans författare?

Veckans författare:

Anders Berggren

Skrivande livsnjutare. Jakten Efter Verkligheten är efter Förändringen den andra utkomna boken i en tilltänkt serie om fem. Skriver nu Jakten på Sanningen.

Anders Berggren

På andra plats denna veckan: Klas Stenborg