Publicerat
Kategori: Dikter om livet

FREDAGSTANKAR 3

Fredag älskade vackra Fredag
Äntligen är du här, åh vad jag har längtat.
Klockan tickar och visar oss att livet springer iväg snabbare än vi tror, men när vi längtar så är det som om tiden står still.
Vi står där i den ofantligt långa kön och tycks aldrig komma fram.
Tiden den väntar bakom hörnet och tjuvtittar på oss med illmarig blick bara för att retas.
Bara för att testa oss om vi är värdiga det som väntar.
Tick tack, tick tack, tick tack!!
Å nu står jag där, den där dagen jag väntat så länge på, din dag min älskade Fredag, men då börjar tiden såklart rusa iväg, den hånskrattar åt mig och skriker kom igen, ta mig då!! Sekunderna känns som myror under huden, det myllrar, det pirrar, det är så underbart och fantastiskt men samtidigt så otroligt frustrerande!!
Så snälla Fredag, snälla tiden, vänta, stanna, låt mig få njuta.
Låt mig få vara ett med dig för en stund, låt mig få känna ditt vackra innersta, låt mig få känna lyckan och kärleken, så att jag kan gömma känslan inom mig för alltid.
Snälla vackra underbara Fredag!!
Jag älskar dig

En kvinna mitt i livet som lever med psykisk ohälsa. Har så länge jag kan minnas använt skrivandet som min terapi. Varje fredag kommer jag även att publicera mina fredagstankar, där jag bollar mina tankar med Fredag som om det vore en person. Ett koncept jag har använt mig av ett tag. Jag har en dröm om att publicera en bok där mina tankar kan hjälpa andra. Tills dess är jag här och om ni läser får ni gärna lämna en kommentar om vad ni tycker. Det hade värmt mitt hjärta. Kram Maya Berg
Piraya73 är medlem sedan 2021 Piraya73 har 42 publicerade verk

Inloggning

Logga in och för att skapa din profil. Utöver får du möjlighet att redigera dina verk och du har möjlighet att nå högre medlemsstatus .

Glömt lösenord?
Annons:

spelsidor utan svensk licens kan du spela dina favoritspel och placera spel på olika sporter

Hur blir man veckans författare?

Veckans författare:

Ture Holmberg

Tror bestämt att jag gör mig bäst som obeskriven, men den som gör sig omaket att ta sig genom mina kommande ordmassor kommer förmodligen att forma just något liknande en beskrivning f.ö. kan man…

Ture Holmberg

På andra plats denna veckan: Anders Berggren