Publicerat
Kategori: Dikter om livet

FREDAGSTANKAR 7

Fredag älskade underbara fredag
Vart tog du vägen, varför gömmer du dig?
Varför står du där och gråter i ett hörn, kom fram så att jag kan trösta dig.
Du är inte ensam.
Hela världen är med dig och alla vi varelser i den, du har också alla andra dagar som står vid din sida, som tar emot dig om du faller.
Glöm aldrig det.
Idag älskade fredag ska jag låta dig ligga vid min sida och bara vara, ladda batterierna och låta dig ta del av min styrka.
Vi kan gråta tillsammans du och jag, hålla om varandra tills två blir en, jag ska även kyssa din vackra kind och låta känslan av saltet stanna kvar på mina läppar för alltid.
Du är så stark älskade fredag. Starkare än du tror och även när livet lämnar dig kommer du fortsätta din resa in i evigheten.
Jag älskar dig

En kvinna mitt i livet som lever med psykisk ohälsa. Har så länge jag kan minnas använt skrivandet som min terapi. Varje fredag kommer jag även att publicera mina fredagstankar, där jag bollar mina tankar med Fredag som om det vore en person. Ett koncept jag har använt mig av ett tag. Jag har en dröm om att publicera en bok där mina tankar kan hjälpa andra. Tills dess är jag här och om ni läser får ni gärna lämna en kommentar om vad ni tycker. Det hade värmt mitt hjärta. Kram Maya Berg
Piraya73 är medlem sedan 188. Piraya73 har 42 publicerade verk

Inloggning

Logga in och för att skapa din profil. Utöver får du möjlighet att redigera dina verk och du har möjlighet att nå högre medlemsstatus .

Glömt lösenord?
Annons:
Hur blir man veckans författare?

Veckans författare:

Anders Berggren

Skrivande livsnjutare. Jakten Efter Verkligheten är efter Förändringen den andra utkomna boken i en tilltänkt serie om fem. Skriver nu Jakten på Sanningen.

Anders Berggren

På andra plats denna veckan: Klas Stenborg