Publicerat
Kategori: Dikter om livet

Gatorna

När de sedan frågar om det var värt det, önskar jag att du kan svara att ja, det var det, utan tvekan eller ångran, för jag är inte säker på att jag kan göra samma sak. Jag hoppas att du förstår att jag alltid känt mig mer hemma i sagor och spökhistorier än ute på gatan i dagsljuset, men åh, som jag fortfarande kräver solsken. Är det vad som gör mig till en av dem? Monster syns inte på dagen, vi valde att smyga omkring på nätterna, vem säger det mest om? Jag vill vara en del av dig, ditt högra öga, ditt knä och ditt hjärta, men samtidigt deras händer och axlar och vrister. Är det mening att jag ska veta vem jag borde ge mitt liv till. När jag var liten älskade jag att sitta uppe på hustaken, och jag antar att jag aldrig riktigt glömt det.

En ung tjej som inte vet vad hon ska göra med allt hon skriver
Mångatan är medlem sedan 2020 Mångatan har 18 publicerade verk

Inloggning

Logga in och för att skapa din profil. Utöver får du möjlighet att redigera dina verk och du har möjlighet att nå högre medlemsstatus .

Glömt lösenord?
Annons:

Snabba insättningar med Visa och Mastercard - casino med kortbetalning utan svensk licens!

Hur blir man veckans författare?

Veckans författare:

Fredrik Trulsson

Inga stordåd, böcker, eller barn, men förhoppningsvis ett gott hjärta och en någorlunda intakt ryggrad. Allt gott till er alla som besökt, läst och övertygat mig! Är du mer nyfiken, samt modig,…

Fredrik Trulsson

På andra plats denna veckan: Anders Berggren