Publicerat
Kategori: Dikter om glädje

GOD JUL,GOD JUL

GOD JUL,GOD JUL LÅT DENNA DAG VARA EN GLÄDJENS DAG
ATT DET ÄR BÄTTRE ATT GE ÄN ATT TA
LÅT DIG SJÄLV OCKSÅ FÅ LITE LUGN OCH RO UNNA DIG NÅGOT
DENNA KÄRLEKSBERÄTTELSE ÄR EN FANTASTISK BOK
DÄR KAN INTE ENS HARRY POTTER BRÄDA DEN

SJUNG IN DENNA FESTLIGA DAG OCH LÅT GLÄDJEN SPRIA
FÖR VEM VILL INTE ATT ALLA SKA HA DET BRA

Jag är 67 år gammal. Jag har fyra vuxna barn. Jag är en gammal dansbandsmusiker,spelar sologitarr,bas,klaviatur,banjo,ukulele. Musik är en stor passion. Skrivandet också. Jag är ett barnhemsbarn så jag har det som lite terapi. Andra intressen är att översätta från engelskan till svenska. Naturen är något som jag tycker om,de sjungande skogarna i Småland. Vi har ett sommarställe vid en sjö där vi är hela sommaren. Tycker om människor och är väl lite pratglad. Får jag bjuda på en kopp glädje. Glädje och skratt är två viktiga komponenter i livet. Försöker vara så positiv som möjligt.
Bo Grapenskog är medlem sedan 78.7 Bo Grapenskog har 1943 publicerade verk

Inloggning

Logga in och för att skapa din profil. Utöver får du möjlighet att redigera dina verk och du har möjlighet att nå högre medlemsstatus .

Glömt lösenord?

Notice: Undefined variable: genre in /srv/users/serverpilot/apps/nya-novell-nu/public/functions/blocks/advert.php on line 3
Annons:
Hur blir man veckans författare?

Veckans författare:

Anders Berggren

Skrivande livsnjutare. Jakten Efter Verkligheten är efter Förändringen den andra utkomna boken i en tilltänkt serie om fem. Skriver nu Jakten på Sanningen.

Anders Berggren

På andra plats denna veckan: Klas Stenborg