Publicerat
Kategori: Dikter om hopp

Gunillas revange

Gunilla må av vissa anses ful, Kanske saknar takt och ton. Men är faktiskt riktigt kul, att glädja andra älskar hon. Nej hon är ej precis som alla andra, något gott, inte alls något att klandra. Överraskar ständigt med sin charm, hon är vänlig, trogen och varm. Om hon bestämt sig för att fånga dig, aldrig ger upp, även om du säger nej. Så en dag du plötsligt förstår, att hon sig för var jämförelse står. Skapar ett liv med varann, sedan jobbiga Gunilla försvann.

Inga stordåd, böcker, eller barn, men förhoppningsvis ett gott hjärta och en någorlunda intakt ryggrad. Allt gott till er alla som besökt, läst och övertygat mig! Är du mer nyfiken, samt modig, så finns jag här för dig, välkommen! Mörk, vacker, passar till allt. Vad är jag? ;-)
Fredrik Trulsson är medlem sedan 92.3 Fredrik Trulsson har 402 publicerade verk

Inloggning

Logga in och för att skapa din profil. Utöver får du möjlighet att redigera dina verk och du har möjlighet att nå högre medlemsstatus .

Glömt lösenord?
Annons:
Hur blir man veckans författare?

Veckans författare:

Anders Berggren

Skrivande livsnjutare. Jakten Efter Verkligheten är efter Förändringen den andra utkomna boken i en tilltänkt serie om fem. Skriver nu Jakten på Sanningen.

Anders Berggren

På andra plats denna veckan: Klas Stenborg