Publicerat
Kategori: Dikter om livet

Har Sverige sålt sin själ till djävulen?

Har Sverige sålt sin själ till djävulen?

Man hör att det ska bli mer minareter alltså torn på moskébyggnaden. Upptill är minareten omgiven av ett öppet galleri eller en balkong använt av böneutroparen för att kalla muslimerna till den rituella bönen. Vårt samhälle är inte förberett för böneutrop fem gånger om dagen sju dagar i veckan. Inte ens en gång om dagen.Islam är en förmedeltida våldsideologi och som borde förbjudas. Dessutom förbud mot utländsk finansiering till byggandet av moskéer och minareter. För varje punkt som vi ger efter, flyttar dom fram positionerna mot införande av Sharia.
En muslimsk kvinna hälsa inte på en man. Väldigt förståeligt att man inte kan ha en sådan anställd. Hon fick slut och ta det till Arbetsdomstolen på grund av kränkande behandling och begär skadestånd. Häpnadsväckande man har inte ord för det.
Man skakar i hand i Sverige. PUNKT!

Summa Sumarum:

Har inte Riksdagshuset ett högtalarsystem som når alla kryp och vrår? Dra på volymen fem gånger om dagen som en påminnelse om att invandringen och integration i Sverige är ett komplett misslyckande.

Bo Grapenskog

Jag är 67 år gammal. Jag har fyra vuxna barn. Jag är en gammal dansbandsmusiker,spelar sologitarr,bas,klaviatur,banjo,ukulele. Musik är en stor passion. Skrivandet också. Jag är ett barnhemsbarn så jag har det som lite terapi. Andra intressen är att översätta från engelskan till svenska. Naturen är något som jag tycker om,de sjungande skogarna i Småland. Vi har ett sommarställe vid en sjö där vi är hela sommaren. Tycker om människor och är väl lite pratglad. Får jag bjuda på en kopp glädje. Glädje och skratt är två viktiga komponenter i livet. Försöker vara så positiv som möjligt.
Bo Grapenskog är medlem sedan 78.7 Bo Grapenskog har 1943 publicerade verk

Inloggning

Logga in och för att skapa din profil. Utöver får du möjlighet att redigera dina verk och du har möjlighet att nå högre medlemsstatus .

Glömt lösenord?

Notice: Undefined variable: genre in /srv/users/serverpilot/apps/nya-novell-nu/public/functions/blocks/advert.php on line 3
Annons:
Hur blir man veckans författare?

Veckans författare:

Anders Berggren

Skrivande livsnjutare. Jakten Efter Verkligheten är efter Förändringen den andra utkomna boken i en tilltänkt serie om fem. Skriver nu Jakten på Sanningen.

Anders Berggren

På andra plats denna veckan: Klas Stenborg