Publicerat
Kategori: Dikter om kärlek

HJÄRTAS KLOCKOR RINGER MED SJÄLENS RÖST

HJÄRTAS KLOCKOR RINGER MED SJÄLENS RÖST Låt klockorna ringa och ljuda sin fina klang Dem borde få mer tid och en stor komplimang För hjärtats klockor ringer med själens röst Är deta inte en gest från ovan, denna tröst Kristallklara toner smeker våra trötta sinnen Varje människa minns några barndomsminnen Det spröda och fina borde få mer utrymme i världen En kärleksfull kram kanske istället för rymdfärden Klockan klämtar för dig till sist men mist inte din tro För över de mörka vatten där går salighetens bro Där klingar tonerna så ljuva, som blåklockan på ängen Den är så söt som du när du åt den där marängen Mörkrets makter kan vi alla försöka att riktigt kväva För låt hjärtat vara med det är något att eftersträva Till slut hänger kläppen tyst och stum, som ett blad För ditt liv är just nu som en valsande sommarstad Bo Grapenskog

Jag är 67 år gammal. Jag har fyra vuxna barn. Jag är en gammal dansbandsmusiker,spelar sologitarr,bas,klaviatur,banjo,ukulele. Musik är en stor passion. Skrivandet också. Jag är ett barnhemsbarn så jag har det som lite terapi. Andra intressen är att översätta från engelskan till svenska. Naturen är något som jag tycker om,de sjungande skogarna i Småland. Vi har ett sommarställe vid en sjö där vi är hela sommaren. Tycker om människor och är väl lite pratglad. Får jag bjuda på en kopp glädje. Glädje och skratt är två viktiga komponenter i livet. Försöker vara så positiv som möjligt.
Bo Grapenskog är medlem sedan 81.2 Bo Grapenskog har 1943 publicerade verk

Inloggning

Logga in och för att skapa din profil. Utöver får du möjlighet att redigera dina verk och du har möjlighet att nå högre medlemsstatus .

Glömt lösenord?
Annons:
Hur blir man veckans författare?

Veckans författare:

Anders Berggren

Skrivande livsnjutare. Jakten Efter Verkligheten är efter Förändringen den andra utkomna boken i en tilltänkt serie om fem. Skriver nu Jakten på Sanningen.

Anders Berggren

På andra plats denna veckan: Klas Stenborg