Publicerat
Kategori: Dikter om kärlek

Hunden Diamond

Jag älskar min hund Diamond. Diamond betyder Diamant. Diamond är exakt som en Diamant. Hon är snäll och go och lekfull som helst.

Diamond som är amstaff pitbull terrier är snäll och mysig. Hon är hur snäll och go som helst. Hon är hur glad och kelgo som helst.

Jag älskar dej Diamond. Du är den finaste och gulligaste hund som finns. Jag älskar dej så. Hoppas du lever många dagar än på denna jord. /Slut

jag e glad posetive tjej som gillar att rita och skriva sagor mellan himmel och och jord. Jag är för det mesta glad och hoppas nån där ute kommer gillar mina sagor och så. alla som tycker min saga kan kommentera till mig. Jag tycker om att skriva många sagor. Det är mitt intresse.
Anna bäck är medlem sedan 2017 Anna bäck har 28 publicerade verk

Inloggning

Logga in och för att skapa din profil. Utöver får du möjlighet att redigera dina verk och du har möjlighet att nå högre medlemsstatus .

Glömt lösenord?
Annons:

Snabba insättningar med Visa och Mastercard - casino med kortbetalning utan svensk licens!

Hur blir man veckans författare?

Veckans författare:

Fredrik Trulsson

Inga stordåd, böcker, eller barn, men förhoppningsvis ett gott hjärta och en någorlunda intakt ryggrad. Allt gott till er alla som besökt, läst och övertygat mig! Är du mer nyfiken, samt modig,…

Fredrik Trulsson

På andra plats denna veckan: Anders Berggren