Publicerat
Kategori: Dikter om glädje

I HIMMELENS RÖDA OVERALL

I HIMMELENS RÖDA OVERALL När skeppet har nått den andra sidan av stranden Och du möts av ett land som räcker dig handen Ett landskap av kärlek och inre tro, denna salighet Är detta ett landmärke, en strand med din identitet Vindens sus för dig vidare på denna äventyrliga seglats Det är något du inte behöver betala, detta är en gratisplats Känslan av detta som komma ska, är en stor förväntan Visst tittar någon fram du känner till där borta i gläntan En strandpromenad i detta vimmel är en ynnest så stor Det som det finns mycket gott om här, det är amour Man trampar inte varandra på tårna hur än man försöker Inget är bättre om man seglar vidare, till där floden kröker Inga krav på någon klädsel, ser faktiskt ingen i en frack Är det detta de kallar för att genomgå en metafysisk cognac Visserligen är ju inte kläderna som gör människan i alla fall För här gäller det hela människan i himmelens röda overall Bo Grapenskog

Jag är 67 år gammal. Jag har fyra vuxna barn. Jag är en gammal dansbandsmusiker,spelar sologitarr,bas,klaviatur,banjo,ukulele. Musik är en stor passion. Skrivandet också. Jag är ett barnhemsbarn så jag har det som lite terapi. Andra intressen är att översätta från engelskan till svenska. Naturen är något som jag tycker om,de sjungande skogarna i Småland. Vi har ett sommarställe vid en sjö där vi är hela sommaren. Tycker om människor och är väl lite pratglad. Får jag bjuda på en kopp glädje. Glädje och skratt är två viktiga komponenter i livet. Försöker vara så positiv som möjligt.
Bo Grapenskog är medlem sedan 81.2 Bo Grapenskog har 1943 publicerade verk

Inloggning

Logga in och för att skapa din profil. Utöver får du möjlighet att redigera dina verk och du har möjlighet att nå högre medlemsstatus .

Glömt lösenord?
Annons:
Hur blir man veckans författare?

Veckans författare:

Anders Berggren

Skrivande livsnjutare. Jakten Efter Verkligheten är efter Förändringen den andra utkomna boken i en tilltänkt serie om fem. Skriver nu Jakten på Sanningen.

Anders Berggren

På andra plats denna veckan: Klas Stenborg