Publicerat
Kategori: Dikter om kärlek

INGA HINDER I VÄRLDEN STOPPAR KÄRLEKEN

INGA HINDER I VÄRLDEN STOPPAR KÄRLEKEN Gränser är inget hinder för kärleken på vår jord Den hittar fram hur snårigt än det är med vissa ord Inga hinder i världen låten den sig hindras av Den forsar fram som i venerna på ett träd med sav Murar höga som kyrktorn kan inte stoppa denna makt Inte ens när de jagade kvinnor i denna hemska häxjakt Kärleken finner alltid vägar, hur svåra de än må vara Även om man nu måste vandra i en öken som Sahara Det finns inget som stoppar detta flöde, den har inga gränser Ingen frågar något om man har några riktigt referenser Utan det finns bara ett sätt att kunna nå fram till denna värld Det behövs inga pengar, man kan vara en novis eller mycket lärd Den har överlevt i så många år, så det här är ingen innegrej Kärleken sträcker sig så långt, som man kan någonsin tänka sig Sedan kvittar det om man är gift, skild eller har någon vän Så visst finns det gränslös kärlek och man kan inte låsa in den Bo Grapenskog

Jag är 67 år gammal. Jag har fyra vuxna barn. Jag är en gammal dansbandsmusiker,spelar sologitarr,bas,klaviatur,banjo,ukulele. Musik är en stor passion. Skrivandet också. Jag är ett barnhemsbarn så jag har det som lite terapi. Andra intressen är att översätta från engelskan till svenska. Naturen är något som jag tycker om,de sjungande skogarna i Småland. Vi har ett sommarställe vid en sjö där vi är hela sommaren. Tycker om människor och är väl lite pratglad. Får jag bjuda på en kopp glädje. Glädje och skratt är två viktiga komponenter i livet. Försöker vara så positiv som möjligt.
Bo Grapenskog är medlem sedan 81.2 Bo Grapenskog har 1943 publicerade verk

Inloggning

Logga in och för att skapa din profil. Utöver får du möjlighet att redigera dina verk och du har möjlighet att nå högre medlemsstatus .

Glömt lösenord?
Annons:
Hur blir man veckans författare?

Veckans författare:

Anders Berggren

Skrivande livsnjutare. Jakten Efter Verkligheten är efter Förändringen den andra utkomna boken i en tilltänkt serie om fem. Skriver nu Jakten på Sanningen.

Anders Berggren

På andra plats denna veckan: Klas Stenborg