Publicerat
Kategori: Dikter om glädje

JAG FYLLER 70 ÅR I DAG

JAG FYLLER 70 ÅR I DAG Jag fyller 70 år i dag Ska man då inte vara glad Jag fyller 70 år i dag. Ska man då inte vara glad När du inte finner de bevingade orden ta få till små små ord av kärlek När du inte kan få fram vad du egentligen känner Säg bara små små ord av kärlek Jag fyller 70 år i dag Ska man då inte vara glad Jag fyller 70 år i dag. Ska man då inte vara glad När du har glömt bort din älskade väns födelsedag Säg bara små små ord av kärlek När du har glömt din älskade väns födelsedag Låt bara små små ord komma från din själ Jag fyller 70 år i dag Ska man då inte vara glad Jag fyller 70 år i dag. Ska man då inte vara glad SOLO Jag fyller 70 år i dag Ska man då inte vara glad Jag fyller 70 år i dag. Ska man då inte vara glad När du har glömt din älskade väns födelsedag Låt bara små små ord komma från din själ När du har glömt din älskade väns födelsedag Låt bara små små ord komma från din själ Jag fyller 70 år i dag Ska man då inte vara glad Jag fyller 70 år i dag. Ska man då inte vara glad Jag fyller 70 år i dag grattis säger jag Jag fylller 70 år i dag grattis säger ja. 19-1-2017 Växjö Bo Grapenskog

Jag är 67 år gammal. Jag har fyra vuxna barn. Jag är en gammal dansbandsmusiker,spelar sologitarr,bas,klaviatur,banjo,ukulele. Musik är en stor passion. Skrivandet också. Jag är ett barnhemsbarn så jag har det som lite terapi. Andra intressen är att översätta från engelskan till svenska. Naturen är något som jag tycker om,de sjungande skogarna i Småland. Vi har ett sommarställe vid en sjö där vi är hela sommaren. Tycker om människor och är väl lite pratglad. Får jag bjuda på en kopp glädje. Glädje och skratt är två viktiga komponenter i livet. Försöker vara så positiv som möjligt.
Bo Grapenskog är medlem sedan 81.2 Bo Grapenskog har 1943 publicerade verk

Inloggning

Logga in och för att skapa din profil. Utöver får du möjlighet att redigera dina verk och du har möjlighet att nå högre medlemsstatus .

Glömt lösenord?
Annons:
Hur blir man veckans författare?

Veckans författare:

Anders Berggren

Skrivande livsnjutare. Jakten Efter Verkligheten är efter Förändringen den andra utkomna boken i en tilltänkt serie om fem. Skriver nu Jakten på Sanningen.

Anders Berggren

På andra plats denna veckan: Klas Stenborg