Publicerat
Kategori: Juldikter

Julen och Julafton.

Julen och julafton är en fin tid. Man är tillsammans med familjen och firar julen tillsammans.
Äter god julmat och öppnar alla paketen. Så får vi inte glömma Kalle Anka och de andra Disney figurerna på tv. Det har alltid varit en tradition att fira julen tillsammans med familj och släktingar och se på jul-tv och äta god mat och öppna alla julklappar som man fått av allt och alla.


Jag tycker julen är en mysig tid. När de mycket snö kan man leka ute i snön. När solen blänker på snön så gnistrar det kristaller på marken. Ja julen är en fin tid att fira tillsammans med familjen.

Vi skall komma ihåg att vi firar julen p.g.a att Jesus guds son föddes. Han föddes på själva julafton. Gåvor är från Jesus också. Julen är fin tradition att fira. Jag tycker den är mysig liksom. Man blir varm och härlig känsla på insidan liksom. /Slut!!!!!


Ja det var den lilla dikt jag skrev om julen. Jag skriver dikter på egna sätt inte korrekt sätt liksom. Men jag hoppas ni gillar jul dikten ändå trots att den inte riktigt e korrekt. skriver på mitt sätt liksom.

jag e glad posetive tjej som gillar att rita och skriva sagor mellan himmel och och jord. Jag är för det mesta glad och hoppas nån där ute kommer gillar mina sagor och så. alla som tycker min saga kan kommentera till mig. Jag tycker om att skriva många sagor. Det är mitt intresse.
Anna bäck är medlem sedan 2017 Anna bäck har 28 publicerade verk

Inloggning

Logga in och för att skapa din profil. Utöver får du möjlighet att redigera dina verk och du har möjlighet att nå högre medlemsstatus .

Glömt lösenord?
Annons:

spelsidor utan svensk licens kan du spela dina favoritspel och placera spel på olika sporter

Hur blir man veckans författare?

Veckans författare:

Ture Holmberg

Tror bestämt att jag gör mig bäst som obeskriven, men den som gör sig omaket att ta sig genom mina kommande ordmassor kommer förmodligen att forma just något liknande en beskrivning f.ö. kan man…

Ture Holmberg

På andra plats denna veckan: Anders Berggren