Publicerat
Kategori: Dikter

Kan du förstå mig

Du påstår dig begripa det uppenbara att du vet vad som river att du känner mig på djupet hemligheterna blåser du bort du vill ha en oersättlig plats inuti men du förstår inte mig du kommer aldrig att förstå mig För ingen vet vem jag är det har ni aldrig vetat du kan inte förstå mig för jag är inte gjord att förstå kan du förstå mig säg att du förstår mig Har alltid stött bort dem som kommit i min väg när dem kommit för nära så kommer obehaget en ständig rädsla för sveket har aldrig släppt in någon på djupet för att skydda ett skadat hjärta Det kommer aldrig förändras men ni under huden; ni kommer aldrig därifrån Du kan inte förstå mig för ingen vet vem jag är det har ni aldrig vetat för jag är inte gjort att förstå Kan du förstå mig säg att du förstår mig

En analyserande, empatisk och förvirrad individ fylld med åsikter och ideér. Har en förkärlek till märkliga diskussioner om livets outforksade skrymslen, musik och kreativitet i alla former varav främst skapande med vårt vackra vokabulär. Texterna präglas av en verklighet som kan vara euforisk och konstruktiv, melankolisk och destruktiv men även något mitt emellan. Drömmer om att publicera en självbiografi, en altruistisk värld och att själen får känna frihet.
Ammunition är medlem sedan Ammunition har 69 publicerade verk

Inloggning

Logga in och för att skapa din profil. Utöver får du möjlighet att redigera dina verk och du har möjlighet att nå högre medlemsstatus .

Glömt lösenord?
Annons:
Hur blir man veckans författare?

Veckans författare:

Anders Berggren

Skrivande livsnjutare. Jakten Efter Verkligheten är efter Förändringen den andra utkomna boken i en tilltänkt serie om fem. Skriver nu Jakten på Sanningen.

Anders Berggren

På andra plats denna veckan: Klas Stenborg