Publicerat
Kategori: Dikter om kärlek

Känn mig

Känn mig, var med mig, kyss mig, se på mig. Du är mitt allt, du är mitt liv. Du är anledningen till varför mitt hjärta slår varje dag, du är anledningen till varför jag lever varje dag. När jag ser dig befinner jag mig i en annan värld, när jag ser dig befinner jag mig i paradiset. Jag önskade att jag kunde känna din kind, jag önskade att jag kunde ge min värme till dig.

Du är den enda personen jag vill leva med, jag vill ta dig till sängen varje kväll, jag vill vakna med dig varje morgon och kyssa din under nacken medans du lägger dina händer i mitt hår och känner det. Jag vill gå ut med dig varje dag, jag vill trösta dig när du mår dålig, jag vill skratta med dig när du mår bra, och jag vill se leendet på dina underbara läppar varje dag, varje kväll, varje minut och varje sekund. När jag är med dig finns inget jobbigt, när jag är med dig känner jag mig levande. Du är mitt allt, du är mitt liv.

Jag vill vara med dig, jag vill sova med dig, jag vill skratta med dig, jag vill gråta med dig, jag vill älska dig, jag vill kyssa dig, jag vill hålla din hand, jag vill andas med dig, du är mitt blod, du är mina lungor, du är mitt hjärta, du är min själ.

Romantisk diktskrivare som skriver om djupa känslor om kärlek. "Poesi är vad jag andas, poesi är mitt liv".
Dasi Rygord är medlem sedan 2022 Dasi Rygord har 18 publicerade verk

Inloggning

Logga in och för att skapa din profil. Utöver får du möjlighet att redigera dina verk och du har möjlighet att nå högre medlemsstatus .

Glömt lösenord?
Annons:

Snabba insättningar med Visa och Mastercard - casino med kortbetalning utan svensk licens!

Hur blir man veckans författare?

Veckans författare:

Fredrik Trulsson

Inga stordåd, böcker, eller barn, men förhoppningsvis ett gott hjärta och en någorlunda intakt ryggrad. Allt gott till er alla som besökt, läst och övertygat mig! Är du mer nyfiken, samt modig,…

Fredrik Trulsson

På andra plats denna veckan: Anders Berggren