Publicerat
Kategori: Dikter om kärlek

Kärleken är den mest starkaste kraft i denna värld

Kärleken är den mest starkaste kraft i denna värld
Kärleken är den mest starkaste kraft i denna värld
Den har kraften att inspirera människor att gå genom eld och vatten
för att bara få lite kärlek
Kärleken inspirerar poeter och författare att skriva sina mästerverk
De största konstverken genom århundraden är genomsyrad av kärleken
Kärleken gör att du känner dig mycket bra men den gör också att du fäller dina tårar. Det som är bra är att man tar penna och papper och slut dina ögon och kom ihåg vem som inspirerade dig till din kärlek.

Bo Grapenskog

Jag är 67 år gammal. Jag har fyra vuxna barn. Jag är en gammal dansbandsmusiker,spelar sologitarr,bas,klaviatur,banjo,ukulele. Musik är en stor passion. Skrivandet också. Jag är ett barnhemsbarn så jag har det som lite terapi. Andra intressen är att översätta från engelskan till svenska. Naturen är något som jag tycker om,de sjungande skogarna i Småland. Vi har ett sommarställe vid en sjö där vi är hela sommaren. Tycker om människor och är väl lite pratglad. Får jag bjuda på en kopp glädje. Glädje och skratt är två viktiga komponenter i livet. Försöker vara så positiv som möjligt.
Bo Grapenskog är medlem sedan 78.7 Bo Grapenskog har 1943 publicerade verk

Inloggning

Logga in och för att skapa din profil. Utöver får du möjlighet att redigera dina verk och du har möjlighet att nå högre medlemsstatus .

Glömt lösenord?

Notice: Undefined variable: genre in /srv/users/serverpilot/apps/nya-novell-nu/public/functions/blocks/advert.php on line 3
Annons:
Hur blir man veckans författare?

Veckans författare:

Anders Berggren

Skrivande livsnjutare. Jakten Efter Verkligheten är efter Förändringen den andra utkomna boken i en tilltänkt serie om fem. Skriver nu Jakten på Sanningen.

Anders Berggren

På andra plats denna veckan: Klas Stenborg