Publicerat
Kategori: Dikter om kärlek

KÄRLEKEN PÅ DIN HJÄRTATS STIG

KÄRLEKEN PÅ DIN HJÄRTATS STIG Kärleken är som en mjuk vind som översköljer din själ Den fyller varje fiber med känslor så djupa den gör dig väl Du känner dig som om du är i djungeln och lianen du svingar För nu har verkligen hjärtat lagt sig till med vingar Du flyger ut på den rutt som för dig på din hjärtas stig Nu kan du inte säga som du brukar detta händer aldrig Din värld blir plötsligt förändrad och du känner dig glad Det behövs bara lite ödmjukhet och lite verkstad Störst av allt är kärleken hur man än ser på det Men ibland kan den vara full med bräcklighet Du ger dig ut i ett universum av denna trollskog Den är lika stark var du än bor i Trelleborg eller Arjeplog Men kasta dig inte ut för långt i dessa vingliga branter Kärleken är gratis här behövs inga fina diamanter Utan ta vara på den stund du har på jorden den går inte i repris Så kommer du att skåda att just detta blir ditt paradis Bo Grapenskog

Jag är 67 år gammal. Jag har fyra vuxna barn. Jag är en gammal dansbandsmusiker,spelar sologitarr,bas,klaviatur,banjo,ukulele. Musik är en stor passion. Skrivandet också. Jag är ett barnhemsbarn så jag har det som lite terapi. Andra intressen är att översätta från engelskan till svenska. Naturen är något som jag tycker om,de sjungande skogarna i Småland. Vi har ett sommarställe vid en sjö där vi är hela sommaren. Tycker om människor och är väl lite pratglad. Får jag bjuda på en kopp glädje. Glädje och skratt är två viktiga komponenter i livet. Försöker vara så positiv som möjligt.
Bo Grapenskog är medlem sedan 81.2 Bo Grapenskog har 1943 publicerade verk

Inloggning

Logga in och för att skapa din profil. Utöver får du möjlighet att redigera dina verk och du har möjlighet att nå högre medlemsstatus .

Glömt lösenord?
Annons:
Hur blir man veckans författare?

Veckans författare:

Anders Berggren

Skrivande livsnjutare. Jakten Efter Verkligheten är efter Förändringen den andra utkomna boken i en tilltänkt serie om fem. Skriver nu Jakten på Sanningen.

Anders Berggren

På andra plats denna veckan: Klas Stenborg