Publicerat
Kategori: Dikter om kärlek

KÄRLEKENS SKÖRD

KÄRLEKENS SKÖRD Att kunna se stjärnornas tak och förstå ljusets innebörd Är som att få ett budskap om trohetens och kärlekens skörd Det du sår får du skörda och försök att vårda det väl För varje människa lever inte bara utav bröd, utan av sin själ Man söker hela livet efter någon mening med detta liv Ibland kan det vara lätt ibland som ett bergsmassiv Men allt har ju varit en gåva, en present från detta under För visst har människan många av de bästa stunder Det vi väntar på är att våren ska komma med solen Så vi än en gång ska kunna njuta av känslan och violen Längtan är något vi alla känner inför något stort Att kunna tacka den vän som gav oss livet, det borde man ha gjort När vinden smeker din kind varsamt och älvarna börjar brusa Känner man kärleken till livet och allt detta som kan berusa Så låt varje minut varje sekund bli kärlekens innersta hjärta Där du kan för alltid vara tacksam för livet utan smärta Bo GRapenskog

Jag är 67 år gammal. Jag har fyra vuxna barn. Jag är en gammal dansbandsmusiker,spelar sologitarr,bas,klaviatur,banjo,ukulele. Musik är en stor passion. Skrivandet också. Jag är ett barnhemsbarn så jag har det som lite terapi. Andra intressen är att översätta från engelskan till svenska. Naturen är något som jag tycker om,de sjungande skogarna i Småland. Vi har ett sommarställe vid en sjö där vi är hela sommaren. Tycker om människor och är väl lite pratglad. Får jag bjuda på en kopp glädje. Glädje och skratt är två viktiga komponenter i livet. Försöker vara så positiv som möjligt.
Bo Grapenskog är medlem sedan 81.2 Bo Grapenskog har 1943 publicerade verk

Inloggning

Logga in och för att skapa din profil. Utöver får du möjlighet att redigera dina verk och du har möjlighet att nå högre medlemsstatus .

Glömt lösenord?
Annons:
Hur blir man veckans författare?

Veckans författare:

Anders Berggren

Skrivande livsnjutare. Jakten Efter Verkligheten är efter Förändringen den andra utkomna boken i en tilltänkt serie om fem. Skriver nu Jakten på Sanningen.

Anders Berggren

På andra plats denna veckan: Klas Stenborg