Publicerat
Kategori: Dikter om kärlek

Kraften i tvåsamhet

När de möts, sluts lugnet kring dem likt en mjuk stickad filt. Den lugna energin lindar in atmosfären kring dem.

När de berör varandra, tänds gnistor som smälter samman till ett stjärnfall i den kosmiska natten. Likt en fjärils vingslag skapar deras sammanflätade energier en våg av glädje över världen.

Tillsammans projicerar de en stråle av positivitet som reflekteras mot atmosfären och bortom. Deras gemensamma mål står klart som en fyr i natten, genom mörka tider mot miraklernas rike.

De tillsammans sätter världen i vibration på nya nivåer och varje handling, varje ord, blir en sten som kastas ut i en stilla sjö, vars ringar sprider sig långt bortom horisonten.

När de båda ser potentialen i tvåsamheten, ska de gemensamt förenas till en, och likt solens uppgång, skingrar de nattens dunkel och sprider glädje med en kraft starkare än allt. En glädje som flödar ut i evigheten.

Bara för den utvalde

Status: Silver författare

En fågel så skör, med en största önskan att sväva bland molnen. Med mina lätta vingar vill jag flyga över alla gränser och sprida glädje över hav och land.
Bara för den utvalde är medlem sedan 2024 Bara för den utvalde har 23 publicerade verk

Inloggning

Logga in och för att skapa din profil. Utöver får du möjlighet att redigera dina verk och du har möjlighet att nå högre medlemsstatus .

Glömt lösenord?

Snabba insättningar med Visa och Mastercard - casino med kortbetalning utan svensk licens!

Hur blir man veckans författare?

Veckans författare:

Fredrik Trulsson

Inga stordåd, böcker, eller barn, men förhoppningsvis ett gott hjärta och en någorlunda intakt ryggrad. Allt gott till er alla som besökt, läst och övertygat mig! Är du mer nyfiken, samt modig,…

Fredrik Trulsson

På andra plats denna veckan: Anders Berggren