Publicerat
Kategori: Dikter om kärlek

Krama om din kära på alla hjärtans dag

Krama om din kära på alla hjärtans dag Alla Hjärtans Dag är en symbol för vår kärlek så stor Våra älskade nära och kära och ger oss också av denna amour Men vi ger en ros till vår älskling, där blomman talar sitt klara språk Kärleken kan man säga har övervunnit allt, epokernas epok Hjärtat kan läsa poesi och göra din värld klarare För vi borde alla bidra till att bli fredsbevarare När hjärtat slår samma slag finns det en obeskrivlig ton Den klingar så vackert den härliga inskription Ögonen ser det vackra och förmedla detta vidare Medan hjärtat kan få det att bli en glädjespridare Skönhet kan vara så många saker och ting Där du står och stryker och gör din mangling Låt hjärtat vara med nu och alltid för den vet allra bäst Det borde skrivas in i grundlagen som ett hett manifest Krama om din kära och låt kärleken flöde, som en vulkan Här är det bara att elda på, för nu finns det ingen energiplan Bo Grapenskog

Jag är 67 år gammal. Jag har fyra vuxna barn. Jag är en gammal dansbandsmusiker,spelar sologitarr,bas,klaviatur,banjo,ukulele. Musik är en stor passion. Skrivandet också. Jag är ett barnhemsbarn så jag har det som lite terapi. Andra intressen är att översätta från engelskan till svenska. Naturen är något som jag tycker om,de sjungande skogarna i Småland. Vi har ett sommarställe vid en sjö där vi är hela sommaren. Tycker om människor och är väl lite pratglad. Får jag bjuda på en kopp glädje. Glädje och skratt är två viktiga komponenter i livet. Försöker vara så positiv som möjligt.
Bo Grapenskog är medlem sedan 81.2 Bo Grapenskog har 1943 publicerade verk

Inloggning

Logga in och för att skapa din profil. Utöver får du möjlighet att redigera dina verk och du har möjlighet att nå högre medlemsstatus .

Glömt lösenord?
Annons:
Hur blir man veckans författare?

Veckans författare:

Anders Berggren

Skrivande livsnjutare. Jakten Efter Verkligheten är efter Förändringen den andra utkomna boken i en tilltänkt serie om fem. Skriver nu Jakten på Sanningen.

Anders Berggren

På andra plats denna veckan: Klas Stenborg