Publicerat
Kategori: Dikter om livet

LARS LINDSTRÖMS HÄXJAKT

LARS LINDSTRÖMS HÄXJAKT Är du vaken Lars är du vaken Lars Du tror du har SD i din makt Är du vaken Lars är du vaken Lars Du är ju varje dag ute på häxjakt Är du vaken Lars är du vaken Lars Du tror du har SD i din makt Är du vaken Lars är du vaken Lars Du är ju varje dag ute på häxjakt Du tror själv att du vet bäst men du borde nog vara vid din läst Det betyder att många grå celler är hat-tappade Ett vildsint hat och alla är förståndshandikappade Är du vaken Lars är du vaken Lars Du tror du har SD i din makt Är du vaken Lars är du vaken Lars Du är ju varje dag ute på häxjakt Lasse Lasse liten du är inte större än du tror Lasse Lasse liten Det finns jui andra Nordbor SOLO Är du vaken Lars är du vaken Lars Du tror du har SD i din makt Är du vaken Lars är du vaken Lars Du är ju varje dag ute på häxjakt Är du vaken Lars Lasse Lasse liten du är inte större än du tror Lasse Lasse liten Det finns jui andra Nordbor Lasse Lasse liten du är inte större än du tror Lasse Lasse liten Det finns jui andra Nordbor 30-11-2017 B o Grapenskog F inns som sång på poeter.se

Jag är 67 år gammal. Jag har fyra vuxna barn. Jag är en gammal dansbandsmusiker,spelar sologitarr,bas,klaviatur,banjo,ukulele. Musik är en stor passion. Skrivandet också. Jag är ett barnhemsbarn så jag har det som lite terapi. Andra intressen är att översätta från engelskan till svenska. Naturen är något som jag tycker om,de sjungande skogarna i Småland. Vi har ett sommarställe vid en sjö där vi är hela sommaren. Tycker om människor och är väl lite pratglad. Får jag bjuda på en kopp glädje. Glädje och skratt är två viktiga komponenter i livet. Försöker vara så positiv som möjligt.
Bo Grapenskog är medlem sedan 81.2 Bo Grapenskog har 1943 publicerade verk

Inloggning

Logga in och för att skapa din profil. Utöver får du möjlighet att redigera dina verk och du har möjlighet att nå högre medlemsstatus .

Glömt lösenord?
Annons:
Hur blir man veckans författare?

Veckans författare:

Anders Berggren

Skrivande livsnjutare. Jakten Efter Verkligheten är efter Förändringen den andra utkomna boken i en tilltänkt serie om fem. Skriver nu Jakten på Sanningen.

Anders Berggren

På andra plats denna veckan: Klas Stenborg