Publicerat
Kategori: Dikter om kärlek

LÅT ÄNGLARNA BERÄTTA GÅTAN

LÅT ÄNGLARNA BERÄTTA GÅTAN LIVET KNYTS SAMMAN AV EN TUNN OCH SKÖR SILVERTRÅD DEN TAR OSS MED GENOM RYMDEN OCH IBLAND GER OSS EN APPLÅD OM JAG HADE VINGAR TOG JAG ETT ANDETAG OCH SVÄVADE UT DET BEHÖVS BARA FÖRTRÖSTAN INGA SOM HELST KONVOLUT EN KASKAD AV SILVERREGN SOM SKÖLJER ÖVER JORDEN ATT MAN BLIR LYRISK OCH BETÄNKSAM ÖVER ORDEN SKA VI KUNNNA NÅGONSIN FÖRSTÅ DENNA OTROLIGA GÅTA DESSA VACKRA ÄNGLAR, DET FINNS SÅ MYCKET ATT FÖRLÅTA TAG MIN HAND OCH JAG SKA VISA DIG VAD RYMNDERNA ÄR ÄVEN OM MAN KAN BENÄMNA MIG SOM EN VOLONTÄR DET ÄR BARA ATT KUNNA FÅNGA DEN TRO, DU HAR I DIN SJÄL DET ÄR EN BÖRJAN INGET SLUT, BARA ETT LITET FARVÄL MAN STIGER UPP MOT SKYARNA OCH FÖRS BORT AV VINDEN EN KÄNSLA AV AKTNING OCH RESPEKT, STÅTLIG SOM LINDEN NÄR LJUSET KOMMER EMOT OSS HAR VI DÅ FUNNIT VÅRT MÅL DÅ ÄR MAN BARA ETT LITET STOFT, EN SILVERTRÅD PÅ EN NÅL

Jag är 67 år gammal. Jag har fyra vuxna barn. Jag är en gammal dansbandsmusiker,spelar sologitarr,bas,klaviatur,banjo,ukulele. Musik är en stor passion. Skrivandet också. Jag är ett barnhemsbarn så jag har det som lite terapi. Andra intressen är att översätta från engelskan till svenska. Naturen är något som jag tycker om,de sjungande skogarna i Småland. Vi har ett sommarställe vid en sjö där vi är hela sommaren. Tycker om människor och är väl lite pratglad. Får jag bjuda på en kopp glädje. Glädje och skratt är två viktiga komponenter i livet. Försöker vara så positiv som möjligt.
Bo Grapenskog är medlem sedan 81.2 Bo Grapenskog har 1943 publicerade verk

Inloggning

Logga in och för att skapa din profil. Utöver får du möjlighet att redigera dina verk och du har möjlighet att nå högre medlemsstatus .

Glömt lösenord?
Annons:
Hur blir man veckans författare?

Veckans författare:

Anders Berggren

Skrivande livsnjutare. Jakten Efter Verkligheten är efter Förändringen den andra utkomna boken i en tilltänkt serie om fem. Skriver nu Jakten på Sanningen.

Anders Berggren

På andra plats denna veckan: Klas Stenborg