Publicerat
Kategori: Dikter om kärlek

LÅT HJÄRTAT SLÅ FÖR MÄNSKLIGHETEN- EN VÖRDNAD FÖR OFFREN I PARIS

LÅT HJÄRTAT SLÅ FÖR MÄNSKLIGHETEN- EN VÖRDNAD FÖR OFFREN I PARIS Låt hjärtat slå för mänskligheten, låt det stå öppet för alla som sörjer. Det värker just nu i många hjärtan, det känns som om något har försvunnit för alltid Men låt inte hoppet tvina utan tänk att kärleken segrar över allt Ondskan ska förgås och vi ska se ljuset på andra sidan tunneln Bo Grapenskog

Jag är 67 år gammal. Jag har fyra vuxna barn. Jag är en gammal dansbandsmusiker,spelar sologitarr,bas,klaviatur,banjo,ukulele. Musik är en stor passion. Skrivandet också. Jag är ett barnhemsbarn så jag har det som lite terapi. Andra intressen är att översätta från engelskan till svenska. Naturen är något som jag tycker om,de sjungande skogarna i Småland. Vi har ett sommarställe vid en sjö där vi är hela sommaren. Tycker om människor och är väl lite pratglad. Får jag bjuda på en kopp glädje. Glädje och skratt är två viktiga komponenter i livet. Försöker vara så positiv som möjligt.
Bo Grapenskog är medlem sedan 81.2 Bo Grapenskog har 1943 publicerade verk

Inloggning

Logga in och för att skapa din profil. Utöver får du möjlighet att redigera dina verk och du har möjlighet att nå högre medlemsstatus .

Glömt lösenord?
Annons:
Hur blir man veckans författare?

Veckans författare:

Anders Berggren

Skrivande livsnjutare. Jakten Efter Verkligheten är efter Förändringen den andra utkomna boken i en tilltänkt serie om fem. Skriver nu Jakten på Sanningen.

Anders Berggren

På andra plats denna veckan: Klas Stenborg