Publicerat
Kategori: Dikter om glädje

LIVET BESTÅR AV GLÄDJE,SKRATT, VÄNNER OCH NÅGOT WIENERBRÖD

LIVET BESTÅR AV GLÄDJE,SKRATT, VÄNNER OCH NÅGOT WIENERBRÖD Det landade en ängel lika vit som snön i mina tankar För skeppet hon kom med lade just ut för ankar Så låt min själ få vara dina segel och en förlig vind Jag riktigt kände en smekning på min vänstra kind Att kunna uppleva en ängel och se hennes vackra hår Hela hennes anlete var lika härlig som en kommande vår Huset förvandlades till sång och musik i mitt hjärta För ibland behöver man detta, i livets ständiga smärta Tron är viktig och man behöver att på något sätt se Den målande tavlan genom himlens härliga ateljé Låt också din tanke få flyga iväg som en vacker ros I mitt inre finns hon kvar som en otrolig sötnos Sprid kärleken med dina vingar runt hela vår jord För det är bättre med handlingar än några söta ord Om man inte har kärlekens tro har man inget alls Livet består av glädje, skratt, vänner och någon wienervals Bo GRapenskog

Jag är 67 år gammal. Jag har fyra vuxna barn. Jag är en gammal dansbandsmusiker,spelar sologitarr,bas,klaviatur,banjo,ukulele. Musik är en stor passion. Skrivandet också. Jag är ett barnhemsbarn så jag har det som lite terapi. Andra intressen är att översätta från engelskan till svenska. Naturen är något som jag tycker om,de sjungande skogarna i Småland. Vi har ett sommarställe vid en sjö där vi är hela sommaren. Tycker om människor och är väl lite pratglad. Får jag bjuda på en kopp glädje. Glädje och skratt är två viktiga komponenter i livet. Försöker vara så positiv som möjligt.
Bo Grapenskog är medlem sedan 81.2 Bo Grapenskog har 1943 publicerade verk

Inloggning

Logga in och för att skapa din profil. Utöver får du möjlighet att redigera dina verk och du har möjlighet att nå högre medlemsstatus .

Glömt lösenord?
Annons:
Hur blir man veckans författare?

Veckans författare:

Anders Berggren

Skrivande livsnjutare. Jakten Efter Verkligheten är efter Förändringen den andra utkomna boken i en tilltänkt serie om fem. Skriver nu Jakten på Sanningen.

Anders Berggren

På andra plats denna veckan: Klas Stenborg