Publicerat
Kategori: Dikter om kärlek

Livrädd

Jag är livrädd. Inte på det där härliga sättet som kittlar i magen innan man ger sig ner får en brant backe med skidor på fötterna. Inte den där lite smått berusande känslan av att smsa med någon man tycker om.
Jag är livrädd. För första gången finns det någon som jag tycker om som de säger gillar mig också. Någon som jag skulle kunna bli kär i.
Och jag är livrädd för jag vet inte hur man gör när man släpper in folk. Hur man gör för att låta någon tycka om mig när jag själv inte ser något bra i mig men allt fint i honom. Hur han inte drar sig undan, men jag gör det. För att spara honom all sorg och ångest som är placerad i min kropp. Jag tycker om honom för mycket för att släppa in honom men jag är livrädd för att han ska försvinna.

Romantiserande, hjärtekrossad och livrädd
VågaViljaFlyga är medlem sedan VågaViljaFlyga har 5 publicerade verk

Inloggning

Logga in och för att skapa din profil. Utöver får du möjlighet att redigera dina verk och du har möjlighet att nå högre medlemsstatus .

Glömt lösenord?
Annons:
Hur blir man veckans författare?

Veckans författare:

Anders Berggren

Skrivande livsnjutare. Jakten Efter Verkligheten är efter Förändringen den andra utkomna boken i en tilltänkt serie om fem. Skriver nu Jakten på Sanningen.

Anders Berggren

På andra plats denna veckan: Klas Stenborg