Publicerat
Kategori: Dikter

Mannen i den turkosa adidasjackan (2 månader senare)

/ Jag såg ett foto idag ögonen tindrade hoppfullt var det livet du hade hopp om eller förhoppningar om oss ett ögonblick man inte kan deformera som är fryst i all oändlighet redan då skavde mina uppsåt trots din vetskap med tiden kom kraven min närvaro blev otillräcklig // Många vakna nätter ligger till grund för det starka bandet som vi byggt upp och sedan raserat byggt upp raserat byggt upp raserat flödande konversationer rökfyllda lungor alkoholiserade vener trötta ögon i gryningssolen en bekräftande blick du förstår allting /// Du förändrades så fort den svarta sjukdomen substansernas inverkan du blev någon annan en oförstående omgivning såg på medan personligheten den du en gång hade försvann och lät sveken hopa sig placerade ofrivilliga handavtryck som brände hål överallt lämnade en skadad kropp den du nyligen älskat minns du det ens kan vi någonsin komma förbi det går det att förlåta //// Ändå är du där med dina tindrande ögon och känslor som fortfarande gick att tygla på fotot i tankarna minnesbilderna går inte heller att förvrida finns du fortfarande saknaden smakar beskt efter min vapendragare den plats du stal inuti för vår vänskap är oersättlig så säg mig kommer det vara tomt där för evigt

En analyserande, empatisk och förvirrad individ fylld med åsikter och ideér. Har en förkärlek till märkliga diskussioner om livets outforksade skrymslen, musik och kreativitet i alla former varav främst skapande med vårt vackra vokabulär. Texterna präglas av en verklighet som kan vara euforisk och konstruktiv, melankolisk och destruktiv men även något mitt emellan. Drömmer om att publicera en självbiografi, en altruistisk värld och att själen får känna frihet.
Ammunition är medlem sedan Ammunition har 69 publicerade verk

Inloggning

Logga in och för att skapa din profil. Utöver får du möjlighet att redigera dina verk och du har möjlighet att nå högre medlemsstatus .

Glömt lösenord?
Annons:
Hur blir man veckans författare?

Veckans författare:

Anders Berggren

Skrivande livsnjutare. Jakten Efter Verkligheten är efter Förändringen den andra utkomna boken i en tilltänkt serie om fem. Skriver nu Jakten på Sanningen.

Anders Berggren

På andra plats denna veckan: Klas Stenborg