Publicerat
Kategori: Dikter om kärlek

Med dig är livet formidabelt

När du kommer fram till mig och jag ser dig känns det som att jag är i paradiset och flyger i himlen. Jag älskar att se på dig när du rör ditt vackra hår med dina händer. Ditt mjuka och ljuvliga hår som ligger nära dina formidabla ögon och läppar är läckert. Jag älskar att se när du rör på dina läppar, och formen på de gör mig förtrollad. När du lägger din mjuka hand på min hand blir jag varm i min bröstkorg och kropp. Du gör mig het, du gör mig lugn och du gör mig gladare än vad jag någonsin har varit i livet. Formen på dina ögonbryn och färgen på den är formidabelt. Och dina ögon, dina ögon är som vågorna i havet, som himlen och som sjön. När jag ser dig djupt in i dina ögon känner jag mig levande, när jag ser dig djupt in i dina ögon känner jag något speciellt. När du ler med läpparna vill jag komma nära dig, och stänga ögonen medans vi känner vår andetag. När du ler med läpparna vill jag komma fram till dig och kyssa dina läppar medans jag lägger min hand bakom ditt hår. Med dig är livet vackert, med dig är livet formidabelt.


Emotionell diktskrivare som skriver om djupa känslor. "Poesi är vad jag andas, poesi är mitt liv".
Dasi Rygord är medlem sedan 2022 Dasi Rygord har 18 publicerade verk

Inloggning

Logga in och för att skapa din profil. Utöver får du möjlighet att redigera dina verk och du har möjlighet att nå högre medlemsstatus .

Glömt lösenord?

Snabba insättningar med Visa och Mastercard - casino med kortbetalning utan svensk licens!

Hur blir man veckans författare?

Veckans författare:

Fredrik Trulsson

Inga stordåd, böcker, eller barn, men förhoppningsvis ett gott hjärta och en någorlunda intakt ryggrad. Allt gott till er alla som besökt, läst och övertygat mig! Är du mer nyfiken, samt modig,…

Fredrik Trulsson

På andra plats denna veckan: Anders Berggren