Publicerat
Kategori: Dikter om glädje

Midsommar - Ditt hjärta och själs sommarland

Midsommar - Ditt hjärta och själs sommarland Blommorna Gud har gett oss har ett viktigt skäl De magiska färgerna ger livet krydda för vår själ Deras skönhet blir till en kaskad av leenden på jorden Räck fram några blommor och du behöver inte ta till de där orden Några blommar om våren några blommar om hösten Inne i mitt hjärta ger du min blomma, mig trösten Midsommar blomsterna är rika till antal som gräsets strå Men den kärlek du ger då behövs det bara att vara två Det vackra omkring oss ger oss prov på detta under Landet som vi älskar finns nu och i alla andra stunder Visst är en ros vacker även om den står i ett sprucket krus Den strålar av kärlek och ta fram sitt innerliga ljus Glöm inte bort blommorna på marken,när du vill flyga För de står där för din skull så där vackra och blyga Även om du når horsontens och himmelens rand Ska du veta att detta är ditt hjärta och själs sommarland Bo Grapenskog

Jag är 67 år gammal. Jag har fyra vuxna barn. Jag är en gammal dansbandsmusiker,spelar sologitarr,bas,klaviatur,banjo,ukulele. Musik är en stor passion. Skrivandet också. Jag är ett barnhemsbarn så jag har det som lite terapi. Andra intressen är att översätta från engelskan till svenska. Naturen är något som jag tycker om,de sjungande skogarna i Småland. Vi har ett sommarställe vid en sjö där vi är hela sommaren. Tycker om människor och är väl lite pratglad. Får jag bjuda på en kopp glädje. Glädje och skratt är två viktiga komponenter i livet. Försöker vara så positiv som möjligt.
Bo Grapenskog är medlem sedan 81.2 Bo Grapenskog har 1943 publicerade verk

Inloggning

Logga in och för att skapa din profil. Utöver får du möjlighet att redigera dina verk och du har möjlighet att nå högre medlemsstatus .

Glömt lösenord?
Annons:
Hur blir man veckans författare?

Veckans författare:

Anders Berggren

Skrivande livsnjutare. Jakten Efter Verkligheten är efter Förändringen den andra utkomna boken i en tilltänkt serie om fem. Skriver nu Jakten på Sanningen.

Anders Berggren

På andra plats denna veckan: Klas Stenborg