Publicerat
Kategori: Dikter om livet

Misär, misär, misär

Är jag elak och dryg eller bara lite blyg Har jag råd att slösa mina ord på dig Är du tillräckligt full för att se mig Vad menar du med social Bara skadad, sjuk, mental Jag stänger mig som en mussla, jag vill att du går, kom inte närmre Kom inte närmre jag lovar du dör av värme Som en sönderbränd idiot, kokande vatten Så spelar du mig alla spratten Lögner och skit Men det spelar ingen roll jag sväljer dem med sprit Skylines i ryggen ljuset sticks som myggen Och även om jag halsar en flaska eller två 70% mina problem är för stora dina flaskor för små Discokulor som blinkar över hela salen, stod du i hörnet så gör du oss till en klyscha Men det spelar ingen roll vad du gör oss till det väsentliga är vi är ett oss, ett oss utan allt du och jag

Romantiserande, hjärtekrossad och livrädd
VågaViljaFlyga är medlem sedan VågaViljaFlyga har 5 publicerade verk

Inloggning

Logga in och för att skapa din profil. Utöver får du möjlighet att redigera dina verk och du har möjlighet att nå högre medlemsstatus .

Glömt lösenord?
Annons:
Hur blir man veckans författare?

Veckans författare:

Anders Berggren

Skrivande livsnjutare. Jakten Efter Verkligheten är efter Förändringen den andra utkomna boken i en tilltänkt serie om fem. Skriver nu Jakten på Sanningen.

Anders Berggren

På andra plats denna veckan: Klas Stenborg