Publicerat
Kategori: Dikter

Mitt allra finaste av hjärtan; du är värd att dö för

Med livfulla steg över skolgårdens grus gick de tillsammans, ännu ovetande om vad som befann sig bakom krönet. Oförstörda omfamnade dem livets nästa fas på olika håll, för att några år senare hitta tillbaka.

Den existentiella ångest som förvirringen tillförde i takt med att individen utvecklade en identitet kändes obegriplig. De skeva egenskaperna som yttrade sig medan världsbilden blev alltmer dimmig var inte till för att förstå sig på.

För att hålla ryggen fri från ytterligare hugg byggdes fasaden upp, en metertjock cementvägg mellan själen och revbenen; aldrig ge hjärtat rakt ut.

Utan förvarning kolliderade våra själar på ett identiskt vägskäl; valet mellan livet och ingenting. Med knän som darrade lyfte du upp henne, kämpade i dragkampen för att livet skulle bli det slutgiltiga valet. Utan tvivel vågade du greppa hennes kaos, slet av masken och bröt sig igenom cementmuren; stal hjärtat som aldrig skulle ges rakt ut.

Varenda hinder har du hjälpt henne över, aldrig någonsin lämnat hennes sida. Ditt fantastiska intellekt, din himmelska insida och de värderingar du besitter har resulterat i en vänskap på en dimension långt över mänskligheten.

Alla pretentiösa kärleksförklaringar ger inte rättvisa för det hon känner för dig. En själsfrände med ett telepatiskt kommunikationssätt och ett band som är den enda verkliga tryggheten.

Hon förstod tidigt din magiska uppenbarelse, men det tog en stund att förstå; att du skulle bli hennes magi.

En analyserande, empatisk och förvirrad individ fylld med åsikter och ideér. Har en förkärlek till märkliga diskussioner om livets outforksade skrymslen, musik och kreativitet i alla former varav främst skapande med vårt vackra vokabulär. Texterna präglas av en verklighet som kan vara euforisk och konstruktiv, melankolisk och destruktiv men även något mitt emellan. Drömmer om att publicera en självbiografi, en altruistisk värld och att själen får känna frihet.
Ammunition är medlem sedan 2018 Ammunition har 69 publicerade verk

Inloggning

Logga in och för att skapa din profil. Utöver får du möjlighet att redigera dina verk och du har möjlighet att nå högre medlemsstatus .

Glömt lösenord?

Snabba insättningar med Visa och Mastercard - casino med kortbetalning utan svensk licens!

Hur blir man veckans författare?

Veckans författare:

Fredrik Trulsson

Inga stordåd, böcker, eller barn, men förhoppningsvis ett gott hjärta och en någorlunda intakt ryggrad. Allt gott till er alla som besökt, läst och övertygat mig! Är du mer nyfiken, samt modig,…

Fredrik Trulsson

På andra plats denna veckan: Anders Berggren