Publicerat
Kategori: Dikter om livet

Mitt liv.

Jag lever ett glatt och lyckligt liv. Jag har det så bra i Sverige. Vissa andra som inte har det bra som i Afrika eller andra länder tycker jag synd om. Jag vill hjälpa människor som är utsatt. Men jag kan oftast inte hjälpa dom hur mycket de ber och bönar. Jag har inte så mycket pengar att hjälpa utsatta människor.

Men mitt liv här i Sverige är rolig och lätt att leva. Jag har allt man kan önska sig och har har så snäll familj och vänner. Har många som bryr sig om mig liksom. Men tycker synd om andra som inte har det lätt liksom. Ja ja. Livet är som det är.

När jag var yngre var jag oftast busig och trotsig mot alla och ville göra som jag själv ville. Mot djur var jag inte heller snäll emot när jag var liten. Men nu när jag vuxit upp ur mitt liv lite grann har jag börjat vara snäll mot djuren. Jag har också i mitt liv börjat tänka på mina med människor vad dom vill i livet och så liksom. Men i mitt liv kan jag vara lite tjatig ibland.


Men det är något får jag jobba på... Ja mitt liv är bra här i Sverige och man kan inte vara lyckligare än att bara bo här i Sverige. /Slut!!!!

jag e glad posetive tjej som gillar att rita och skriva sagor mellan himmel och och jord. Jag är för det mesta glad och hoppas nån där ute kommer gillar mina sagor och så. alla som tycker min saga kan kommentera till mig. Jag tycker om att skriva många sagor. Det är mitt intresse.
anna bäck är medlem sedan 62.1 anna bäck har 28 publicerade verk

Inloggning

Logga in och för att skapa din profil. Utöver får du möjlighet att redigera dina verk och du har möjlighet att nå högre medlemsstatus .

Glömt lösenord?
Annons:
Hur blir man veckans författare?

Veckans författare:

Anders Berggren

Skrivande livsnjutare. Jakten Efter Verkligheten är efter Förändringen den andra utkomna boken i en tilltänkt serie om fem. Skriver nu Jakten på Sanningen.

Anders Berggren

På andra plats denna veckan: Klas Stenborg