Publicerat
Kategori: Dikter om livet

MOD ATT FORTSÄTTA

MOD ATT FORTSÄTTA När allt tar emot och uppförsbacken är så där brant Allt går emot en och man tuggar på livets sista brödkant Då måste det infinna sig mod att fortsätta denna färd Man kanske inte ser detta att du är verkligen älskvärd Du bor under stjärnornas tak men du ser dem sällan Din inspiration borde vara den där kosmiska källan Det kan se ut så att de flesta är känslokalla För varje människa har alltid något att ge oss alla I själ och hjärta är du en ett under som har skett Din gestalt svävar omkring så där fjäderlätt Känslorna svallar och röd blir din kind Ingen kan säga något annat du är skön som en sommarvind Så låt modet hålla dig uppe för din plats är på jorden Torka bort tårarna och försök att förstå de där orden Ingen vill se dig sväva bort mot det eviga ljuset Kärleken tinar upp ditt hjärta som nu är konstfruset Bo Grapenskog

Jag är 67 år gammal. Jag har fyra vuxna barn. Jag är en gammal dansbandsmusiker,spelar sologitarr,bas,klaviatur,banjo,ukulele. Musik är en stor passion. Skrivandet också. Jag är ett barnhemsbarn så jag har det som lite terapi. Andra intressen är att översätta från engelskan till svenska. Naturen är något som jag tycker om,de sjungande skogarna i Småland. Vi har ett sommarställe vid en sjö där vi är hela sommaren. Tycker om människor och är väl lite pratglad. Får jag bjuda på en kopp glädje. Glädje och skratt är två viktiga komponenter i livet. Försöker vara så positiv som möjligt.
Bo Grapenskog är medlem sedan 81.2 Bo Grapenskog har 1943 publicerade verk

Inloggning

Logga in och för att skapa din profil. Utöver får du möjlighet att redigera dina verk och du har möjlighet att nå högre medlemsstatus .

Glömt lösenord?
Annons:
Hur blir man veckans författare?

Veckans författare:

Anders Berggren

Skrivande livsnjutare. Jakten Efter Verkligheten är efter Förändringen den andra utkomna boken i en tilltänkt serie om fem. Skriver nu Jakten på Sanningen.

Anders Berggren

På andra plats denna veckan: Klas Stenborg