Publicerat
Kategori: Dikter

När kärleken bränner och sanningen svider

Jag slutar aldrig förvånas över människors agerande, det bristfälliga konsekvenstänket. Allting skrämmer mig, ingenting blir någonsin som man föreställt sig. En gnutta hopp om lite medmänsklighet och en empatisk förmåga, är det för mycket begärt?

Besvikelsen är outhärdlig och det är bortom mitt förstånd hur vi ska klara av att fortsätta kriga. Det enda jag begär är en kamp för överlevnad, ett försök att förbättra ett liv som inom en snar framtid är icke existerande.

Men av vilken anledning ska jag hjälpa dig upp över ytan, när du inte är villig att ge det en chans. Du sviker mig på en nivå vars höjd är något jag inte kan förstå. Din vetskap om att jag själv sjunker men ändå håller mitt löfte borde du ta vara på. Istället väljer du att plantera en fruktansvärt obehaglig känsla i bröstkorgen.

Sluta fly från verkligheten för helvete, till slut kommer det en dag då ditt sista slag är kommen.

En analyserande, empatisk och förvirrad individ fylld med åsikter och ideér. Har en förkärlek till märkliga diskussioner om livets outforksade skrymslen, musik och kreativitet i alla former varav främst skapande med vårt vackra vokabulär. Texterna präglas av en verklighet som kan vara euforisk och konstruktiv, melankolisk och destruktiv men även något mitt emellan. Drömmer om att publicera en självbiografi, en altruistisk värld och att själen får känna frihet.
Ammunition är medlem sedan 2018 Ammunition har 69 publicerade verk

Inloggning

Logga in och för att skapa din profil. Utöver får du möjlighet att redigera dina verk och du har möjlighet att nå högre medlemsstatus .

Glömt lösenord?
Annons:

spelsidor utan svensk licens kan du spela dina favoritspel och placera spel på olika sporter

Hur blir man veckans författare?

Veckans författare:

Ture Holmberg

Tror bestämt att jag gör mig bäst som obeskriven, men den som gör sig omaket att ta sig genom mina kommande ordmassor kommer förmodligen att forma just något liknande en beskrivning f.ö. kan man…

Ture Holmberg

På andra plats denna veckan: Anders Berggren