Publicerat
Kategori: Dikter om glädje

NATTEN BESTRÖS AV STJÄRNLJUS

NATTEN BESTRÖS AV STJÄRNLJUS NATTEN BESTRÖS AV STJÄRNOR I ETT STORT STJÄRNLJUS DEN BERÖR LIKA MYCKET SOM ETT VACKERT KONSTVIRKESHUS RYMDEN TALAR TILL OSS OCH VISAR OSS DENNA VÄRLD EN OUTSALIG KÄNSLA AV ATT BLI MYCKET ÄLSKVÄRD HIMLENS RAND PÅVERKAR OSS ALLA JU ÄLDRE VI BLIR EN OEMOTSTÅNDLIG PRESENT OCH EN SOUVENIR TRAPPAN TILL DET SOM INGEN VET HUR DET SER UT DET VI TROR ÄR ATT ALLTING SÅ SMÅNINGOM TAR SLUT DETTA UNIVERSUM SOM HAR FUNNIT I SÅ MÅNGA ÅR HÄR FINNS DET INGA KOPIOR ATT KÖPA I SINGAPORE DENNA OÄNDLIGHET MED GALAXER OCH STJÄRNOR HAR VI SVÅRT ATT TA IN I VÅRA MÄNSKLIGA HJÄRNOR STJÄRNLJUSET SOM VI SKÅDAR HAR LYST LÄNGE OCH VÄL ETT LJUSSKIMMER AV EN LÄNGTAN FINNS DÄR INNE I VÅR SJÄL DET TAK SOM OMGÄRDAR VÅRT PLANET HÅLLER NÅGON I SINA HÄNDER MÄNNISKOR BLICKAR UPP MOT DENNA LJUSPUNKT FRÅN VÄRLDENS ALLA LÄNDER Bo Grapenskog HUR SÄKER DU FARVÄL

Jag är 67 år gammal. Jag har fyra vuxna barn. Jag är en gammal dansbandsmusiker,spelar sologitarr,bas,klaviatur,banjo,ukulele. Musik är en stor passion. Skrivandet också. Jag är ett barnhemsbarn så jag har det som lite terapi. Andra intressen är att översätta från engelskan till svenska. Naturen är något som jag tycker om,de sjungande skogarna i Småland. Vi har ett sommarställe vid en sjö där vi är hela sommaren. Tycker om människor och är väl lite pratglad. Får jag bjuda på en kopp glädje. Glädje och skratt är två viktiga komponenter i livet. Försöker vara så positiv som möjligt.
Bo Grapenskog är medlem sedan 81.2 Bo Grapenskog har 1943 publicerade verk

Inloggning

Logga in och för att skapa din profil. Utöver får du möjlighet att redigera dina verk och du har möjlighet att nå högre medlemsstatus .

Glömt lösenord?
Annons:
Hur blir man veckans författare?

Veckans författare:

Anders Berggren

Skrivande livsnjutare. Jakten Efter Verkligheten är efter Förändringen den andra utkomna boken i en tilltänkt serie om fem. Skriver nu Jakten på Sanningen.

Anders Berggren

På andra plats denna veckan: Klas Stenborg