Publicerat
Kategori: Dikter om kärlek

ÖGON SOM EN ÄNGEL

ÖGON SOM EN ÄNGEL HON SER OSS ÖVERALLT MED SIN ÄNGLAÖGON SÅ KLART EN TRYGG TANKE OCH ATT DETTA ÄR NÅGOT OFATTBART DENNA GESTALT BORDE FÅ MER UTRYMME HOS OSS ALLA TRON ÄR LIKA SJÄLVKLAR SOM EN SKIDAS FÄSTVALLA VI MÄNNISKOR TYCKER IDAG ATT ÄNGLAR ÄR INTE ATT FÖREDRA VISSA LÄNDER HAR DEM PÅ IKONER SOM I MOSKVA DE INVAGGAR OSS I EN VACKER OCH FELFRI VÄRLD RESAN HIT VAR ÄMNAT FÖR OSS, DENNA RYMDFÄRD VISST FINNS DEM ÄVEN OM VI INTE SER DERAS VINGAR DE SVÄVAR OVANFÖR OSS, TA TAG I LYCKAN DE BRINGAR FÖR KANSKE EN DAG NÄR LIVET ÄR SLUT DU FLYGS DIT UPP SÅ VAR BEREDD PÅ ATT FACKET INTE SÅ BAKOM DENNA YRKESGRUPP ATT VARA EN ÄNGEL SYMBOLISERAR SKÖNHET OCH GRACE SJÄLEN BORDE FÅ EN SILKESLEN HAND OCH HAMNA PÅ DENNA OAS DÄR VATTNET ÄR RENT, INGA FÖRORENINGAR BARA KÄRLEK TROR DU PÅ DETTA SA NÅGON, DÅ BORDE DU UPPSÖKA ETT APOTEK Bo Grapenskog

Jag är 67 år gammal. Jag har fyra vuxna barn. Jag är en gammal dansbandsmusiker,spelar sologitarr,bas,klaviatur,banjo,ukulele. Musik är en stor passion. Skrivandet också. Jag är ett barnhemsbarn så jag har det som lite terapi. Andra intressen är att översätta från engelskan till svenska. Naturen är något som jag tycker om,de sjungande skogarna i Småland. Vi har ett sommarställe vid en sjö där vi är hela sommaren. Tycker om människor och är väl lite pratglad. Får jag bjuda på en kopp glädje. Glädje och skratt är två viktiga komponenter i livet. Försöker vara så positiv som möjligt.
Bo Grapenskog är medlem sedan 81.2 Bo Grapenskog har 1943 publicerade verk

Inloggning

Logga in och för att skapa din profil. Utöver får du möjlighet att redigera dina verk och du har möjlighet att nå högre medlemsstatus .

Glömt lösenord?
Annons:
Hur blir man veckans författare?

Veckans författare:

Anders Berggren

Skrivande livsnjutare. Jakten Efter Verkligheten är efter Förändringen den andra utkomna boken i en tilltänkt serie om fem. Skriver nu Jakten på Sanningen.

Anders Berggren

På andra plats denna veckan: Klas Stenborg