Publicerat
Kategori: Roliga dikter

Olika färger.

Grönt är skönt. Grön är reptildjuren och gult är fult. Gul är banan och målade väggar. Alla färger är fina men svart är vackert och rött är färg på fara och det är blodets färg. Alla färger är vackra och fina. Men som jag sa grönt är skön färg. Sköldpaddor är gröna och dom är coola. Alla fall om de är ninjas och tonåringar. Lilla kan betyda ondska. Lila är färg för gift. Men det kan även gul färg betyda och grön aktig färg med. Jag tycker om alla färger men svart är min favorit.

Men som sagt grönt är skönt och grön färg äger. Svart färg är också bra. Svart färg kan betyda mörker också. Turkos blå grön aktig är också fin liksom. Det är den färger jag har till mina sagofigurer.
Rosa står för kärlekens färg. Det kan röd med betyda. Men om man blandar olika färger så blir det fint. Man vet inte vilka färger man kan få om man blandar till olika.
Man kan måla till olika färger på sitt papper om man vill? Man kan blanda härliga sköna färger om man vill. Ja det var en liten dikt om färger.


Hoppas ni gillar den mvh anna bäck. Kommentera gärna vad ni tycker ???

jag e glad posetive tjej som gillar att rita och skriva sagor mellan himmel och och jord. Jag är för det mesta glad och hoppas nån där ute kommer gillar mina sagor och så. alla som tycker min saga kan kommentera till mig. Jag tycker om att skriva många sagor. Det är mitt intresse.
Anna bäck är medlem sedan 2017 Anna bäck har 28 publicerade verk

Inloggning

Logga in och för att skapa din profil. Utöver får du möjlighet att redigera dina verk och du har möjlighet att nå högre medlemsstatus .

Glömt lösenord?
Annons:

spelsidor utan svensk licens kan du spela dina favoritspel och placera spel på olika sporter

Hur blir man veckans författare?

Veckans författare:

Ture Holmberg

Tror bestämt att jag gör mig bäst som obeskriven, men den som gör sig omaket att ta sig genom mina kommande ordmassor kommer förmodligen att forma just något liknande en beskrivning f.ö. kan man…

Ture Holmberg

På andra plats denna veckan: Anders Berggren