Publicerat
Kategori: Dikter om kärlek

Om du inte finns så finns inte jag

Om du inte finns så finns inte jag. Se mig i ögonen älskning, känn mig, känn varje del av min kropp. Känn mitt hjärta på min bröst med din vackra hand. Lägg dina fötter på mina fötter och din mage nära min. Och när du är nära mig älskning, stäng dina ögon och lägg din tunga i min tunga. Jag vill känna när du lägger din hand i min tröja, när din hand rör min mage och bröstkorg, och medans du gör det vill jag känna ditt hår och se djupt in i dina ögon. Du är min dröm, Du är den som gör mitt liv ljust när den är mörk. Du är den som får mig att känna mig levande. Du är den som får mig att le. Jag älskar dig, jag älskar dig för att du är underbar, för att du är snäll, för att du är ödmjuk, och för att du är allt.

Emotionell diktskrivare som skriver om djupa känslor. "Poesi är vad jag andas, poesi är mitt liv".
Dasi Rygord är medlem sedan 2022 Dasi Rygord har 18 publicerade verk

Inloggning

Logga in och för att skapa din profil. Utöver får du möjlighet att redigera dina verk och du har möjlighet att nå högre medlemsstatus .

Glömt lösenord?

Snabba insättningar med Visa och Mastercard - casino med kortbetalning utan svensk licens!

Hur blir man veckans författare?

Veckans författare:

Fredrik Trulsson

Inga stordåd, böcker, eller barn, men förhoppningsvis ett gott hjärta och en någorlunda intakt ryggrad. Allt gott till er alla som besökt, läst och övertygat mig! Är du mer nyfiken, samt modig,…

Fredrik Trulsson

På andra plats denna veckan: Anders Berggren