Publicerat
Kategori: Dikter om kärlek

ÖPPNA DITT HJÄRTA OCH SLÄPP IN KÄRLEK

ÖPPNA DITT HJÄRTA OCH SLÄPP IN KÄRLEK Varje människa har kärlek att ge och faktiskt i överflöd Man måste ta till sig av den stryka och kämpaglöd Även om fröet är sått måste man vårda detta riktigt ömt Det har skirvits så mycket om det här och är världsberömt Låt dörrarna till ditt hjärta stå på glänt För vem vet kärleken kommer som en present Det behövs inga lås till ett riktigt öppet hjärta Allt bli bara vackert och skönt, ingen smärta Kärleken till sin nästa kan vara det vackraste som finns De behövs inga sagor utan detta är verklighetens prins Öppna ditt hjärta och släpp in kärlek, hopp och tro Då kan du se din själ gå över ensamhetens vantro Så låt varje stund bli en tanke på att göra världen annorlunda Du kan väl tänka på det när du går där på din shoppingrunda Att kärleken läker det mesta av de sår du har fått här Den har också en förmåga att ta hand om allas hjärtbesvär Bo Grapenskog

Jag är 67 år gammal. Jag har fyra vuxna barn. Jag är en gammal dansbandsmusiker,spelar sologitarr,bas,klaviatur,banjo,ukulele. Musik är en stor passion. Skrivandet också. Jag är ett barnhemsbarn så jag har det som lite terapi. Andra intressen är att översätta från engelskan till svenska. Naturen är något som jag tycker om,de sjungande skogarna i Småland. Vi har ett sommarställe vid en sjö där vi är hela sommaren. Tycker om människor och är väl lite pratglad. Får jag bjuda på en kopp glädje. Glädje och skratt är två viktiga komponenter i livet. Försöker vara så positiv som möjligt.
Bo Grapenskog är medlem sedan 81.2 Bo Grapenskog har 1943 publicerade verk

Inloggning

Logga in och för att skapa din profil. Utöver får du möjlighet att redigera dina verk och du har möjlighet att nå högre medlemsstatus .

Glömt lösenord?
Annons:
Hur blir man veckans författare?

Veckans författare:

Anders Berggren

Skrivande livsnjutare. Jakten Efter Verkligheten är efter Förändringen den andra utkomna boken i en tilltänkt serie om fem. Skriver nu Jakten på Sanningen.

Anders Berggren

På andra plats denna veckan: Klas Stenborg