Publicerat
Kategori: Dikter om livet

Persbrant läser Nyårsklockorna.

Persbrant läser Nyårsklockorna.

Jag är helt övertygad om att Persbrant ta hand om denna situation med bravur. En av våra stora skådespelare ska tolka Alfred Tennersons berömda dikt. Ring,klocka ring. Jag har alltid sagt att man ska bedöma en man från hans skådespelartalang inget annat.
Många är avundsjuka mest kvinnliga skådespelare. Det är ju ett land som har en tendens att vara avundsjuka på det mesta. Vi har väldigt svårt att acceptera om någon är bättre i den stora hopen. Persbrant är ett väldigt intressant val.
Med stor sannolikhet så har Persbrant mer i ärmen än Gunvald. Tyvärr har ju Beck inte kommit upp i den standard som det var när Persbrant spelade Gunvald.
Så visst blir det extra intressant när Persbrant läser:
Ring, klocka, ring i bistra nyårsnatten
mot rymdens norrskenssky och markens snö;
det gamla året lägger sig att dö . . .
Ring själaringning över land och vatten!

Man kan bara önska honom lycka tilloch önska alla andra dödliga: ETT GOTT NYTT ÅR 2019

Bo Grapenskog

Jag är 67 år gammal. Jag har fyra vuxna barn. Jag är en gammal dansbandsmusiker,spelar sologitarr,bas,klaviatur,banjo,ukulele. Musik är en stor passion. Skrivandet också. Jag är ett barnhemsbarn så jag har det som lite terapi. Andra intressen är att översätta från engelskan till svenska. Naturen är något som jag tycker om,de sjungande skogarna i Småland. Vi har ett sommarställe vid en sjö där vi är hela sommaren. Tycker om människor och är väl lite pratglad. Får jag bjuda på en kopp glädje. Glädje och skratt är två viktiga komponenter i livet. Försöker vara så positiv som möjligt.
Bo Grapenskog är medlem sedan 2015 Bo Grapenskog har 1943 publicerade verk

Inloggning

Logga in och för att skapa din profil. Utöver får du möjlighet att redigera dina verk och du har möjlighet att nå högre medlemsstatus .

Glömt lösenord?

Snabba insättningar med Visa och Mastercard - casino med kortbetalning utan svensk licens!

Hur blir man veckans författare?

Veckans författare:

Fredrik Trulsson

Inga stordåd, böcker, eller barn, men förhoppningsvis ett gott hjärta och en någorlunda intakt ryggrad. Allt gott till er alla som besökt, läst och övertygat mig! Är du mer nyfiken, samt modig,…

Fredrik Trulsson

På andra plats denna veckan: Anders Berggren