Publicerat
Kategori: Dikter om kärlek

PLANTERA I DITT HJÄRTA KÄRLEKENS UNDER

PLANTERA I DITT HJÄRTA KÄRLEKENS UNDER Den som har kärleken har allt på denna vår jord För hur man än ser blir det vårt viktigaste ord Låtalla dina känslor svalla som vågorna på en ocean Ditt skönhetssinne blir lika vacker som en röd tulpan Fånga kärleken i flykten låt den aldrig flyga dig förbi För den ger dig energi från livets otroliga skafferi Låtingen gå kärlekslös utan skänk tankar och empati Många lider i onödan, tyvärr får deingen som helst sympati Kärleken har så många tentakler, den griper tag i varje själ Denna eld svalnar aldrig och har inga som helst ålderskäl Den borde få komma in iallas hjärtan och stanna kvar där Ingen kan någonsin säga att det är en förlustaffär Så plantera i ditt hjärta rader av kärlekens magiska under En atmosfär av glädje och skratt i de bästa av stunder Tänk när man får ett gensvar och allt liksom bara bli härligt Det är som en sång somalla sjunger riktigt konstnärligt Bo Grapenskog

Jag är 67 år gammal. Jag har fyra vuxna barn. Jag är en gammal dansbandsmusiker,spelar sologitarr,bas,klaviatur,banjo,ukulele. Musik är en stor passion. Skrivandet också. Jag är ett barnhemsbarn så jag har det som lite terapi. Andra intressen är att översätta från engelskan till svenska. Naturen är något som jag tycker om,de sjungande skogarna i Småland. Vi har ett sommarställe vid en sjö där vi är hela sommaren. Tycker om människor och är väl lite pratglad. Får jag bjuda på en kopp glädje. Glädje och skratt är två viktiga komponenter i livet. Försöker vara så positiv som möjligt.
Bo Grapenskog är medlem sedan 81.2 Bo Grapenskog har 1943 publicerade verk

Inloggning

Logga in och för att skapa din profil. Utöver får du möjlighet att redigera dina verk och du har möjlighet att nå högre medlemsstatus .

Glömt lösenord?
Annons:
Hur blir man veckans författare?

Veckans författare:

Anders Berggren

Skrivande livsnjutare. Jakten Efter Verkligheten är efter Förändringen den andra utkomna boken i en tilltänkt serie om fem. Skriver nu Jakten på Sanningen.

Anders Berggren

På andra plats denna veckan: Klas Stenborg