Publicerat
Kategori: Dikter om döden

Rädd för döden.

Jag är rädd för döden. Jag tänkt ta självmord nån gång jag mått dåligt men det var hemskt. Nu mår jag bra och tänker inte på det mer.

Men döden. Vad är det igentligen? Jag undrar många gånger vad död innebär för något? Lever man vidare i en annat liv i himlen? Jag tror efter döden man hamnar i en fin dal precise som bröderna lejonhjärta i en annan tid. Jag vill inte dö. Men samtidigt komma till den där dalen som inte finns på jorden? Ja vad är död för något?

Det kan man undra tycker jag? Ja jag är lite rädd för döden undrar om ni andra är det också? Det var allt jag hade att skriva om /Slut!!!!! 2017-07-14

jag e glad posetive tjej som gillar att rita och skriva sagor mellan himmel och och jord. Jag är för det mesta glad och hoppas nån där ute kommer gillar mina sagor och så. alla som tycker min saga kan kommentera till mig. Jag tycker om att skriva många sagor. Det är mitt intresse.
anna bäck är medlem sedan 62.1 anna bäck har 28 publicerade verk

Inloggning

Logga in och för att skapa din profil. Utöver får du möjlighet att redigera dina verk och du har möjlighet att nå högre medlemsstatus .

Glömt lösenord?
Annons:
Hur blir man veckans författare?

Veckans författare:

Anders Berggren

Skrivande livsnjutare. Jakten Efter Verkligheten är efter Förändringen den andra utkomna boken i en tilltänkt serie om fem. Skriver nu Jakten på Sanningen.

Anders Berggren

På andra plats denna veckan: Klas Stenborg